reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki:)

cynamonko i to wlasnie jest najzdrowsze podejscie do sprawy
a chlopy to po prostu chlopy i nic tego nie zmieni ;)
monika olej i martw sie tylko o siebie i dziecko bo wy jestescie najwazniejsi :)
a on moze w koncu zmadzrzeje

pozdrawiam

reklama
Monika a twoj Piekny jakie ma podejscie do dziecka??jezeli ok to moze trezba go olac......cieplym...m.....tak zeby poczul ze cos traci zazdrosc to czesto nie dziala a pozatym wprowadza taka atmosfere braku zaufania ato chyab najgorsze....ja jestem w ciazy z factem ktorego poznalam dwa tygodnie wczesniej oraz w trakcie rozwodu obecnie wczesniej stalam na glowie zeby nie miec dzieci... a teraz jestem przygotowana ze jak nam nie wyjdzie to bede samotna mama,......uszka do gory jak nie ten to innyjeste sliczna dojrzala kobieta i nie daj sie jakiemus FACETOWI oni nie sa tego warcito moja nauczka z zycia

Dziewczynki poszlismy na wizyte do doktorka od dusz heeh czyli jakiejs pani psycholog.... wyobrazcie sobie pani z Rumunii. moja szefowa mi ja polecila i za nia zaplacila cholerne 200 baksow za godzinke!!!!!!!!!! ale kobieta byla zajeb..... Po pierwsze wytlumaczyla D. roznice kulturowe europejki i amerykanca, kazala mu troche przystopowac z rodzinka i zajac sie nami, mi kazala powsztrzymac zlosc i przestac mu grozic ze wyjade ah no i mamy oboje we wrzesniu do polski przyjechac!
Wyszlismy od niej o 10 kilo lzejsi- to znaczy nasze dusze byly lzejsze. D. mnie usciskal i podziekowal .... i zobaczymy.
jak bedzie tak bedzie... a Lucyann ma racje - tego kwatu pol swiatu, a ktos inny mi powiedzial ze pierwszy rok malzenstwa to docieranie i sprawdzanie partnera wiec.... hmmm musimy przetrzymac.
Eh jade z nim na jakies rodzinne popierdulki na weekend...beda fotki :) Brzuch mi rosnie jak na drozdzach :( juz w nic sie nie mieszcze!

to super monika :D
przywiez go do polski niech troche pozna nasza kulture i oswoi sie z naszymi obyczajami to super pomysl :D
a docierac sie bedziecie pewnie przez caly czas bo duzo wychodzi z nas po czasie ;) nasze wady nawyki itp
zycze powodzenia i dobrego samopoczucia ;D

Monika kapitalnie ze jakos znalezliscie sposob na porozumienie jak zdecydowaliscie sie na slub na dziecko to zawsze warto poswiecic troche siebie na wspolne zycie ktore w codziennosci nie jest uslane rozami.... ;)

Dorze zrobiliście Monika, musicie si przeciez jakos dogadywac bo tworzycie rodzinkę, a niedłudo jeszcze jeden członek przybędzie. A z drugiej strony podziwiam twojego D. bo mojego koniami pewnie by nie zaciągnął do psychologa, wmawiał by mi że coś sobie uroiłam. :p
Chyba obydwoje jesteście dość uparci i żadne nie chce ustąpić, ale jakiś kompromis znajdziecie, a Ty się tyle nie denerwuj kobieto!!, dbaj o siebie i dzidzi, musisz mbyć pod tym względem troche egoistką.

No i czekamy na zdjęcia ;)

Dorotko odweiedzilam wsza strone cudony pomysl napewno musicie byc barzdo kochajaca sie rodzina pozazdroscic takich rodzicow Wiktorowi.... ;D

Cześć Dziewczęta po długiej (dla mnie) rozłące...
Wy tu sobie plotkujecie, a brzuszki rosną i żadna się nie chwali...Uj, czas to zmienić, więc załączam foto-brzuszek z wakacji za moim małżonkiem, który (jak dotąd) sprawuje się wysmienicie i nie zamieniłabym go na żadnego. Zdaje się, że trzeba trafić na swojego ;) Ale przecież my-kobietki jesteśmy mądzrejszymi stworzeniami i poradzimy sobie z każdym, prawda? :)

Super zdjęcie Pola, a jaki fajniutki brzuszek. :)
Jak widać pustki u nas ze zdjęciami :(, ja teraz też się postaram coś dołączyć, choć my musimy utrzymać ten wątek, a zaznaczam że to kiedyś też będzie pamiątka, jak sie brzuszek zmieniał ;)

reklama
Do góry