reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki:)

Dorotko ta strona swiadczy o tym ze jestescie kochajaca sie rodzina a czy wpisy sa codziennie czy raz na rok to dal mnie nie robi zadnego znaczenia chyba dla innych tez caluski

reklama
Hello Kobietki! Czy wy tez rosniecie z dnia na dzien? ja juz przestalam sie fotografowac bo mi sie wydaje ze jestem za duuuza :) eh a to dopiero 18 tygodni !

Monika-nie żartuj. Zdjęcia, filmy to fantastyczna pamiątka dla nas i naszych Bobasów. Ja np. bardzo chciałabym wiedzieć jak wyglądała moja mama i co czuła będąc ze mna w ciązy. A z tego okresu jest tylko 1 zdjęcie (grupowe) przy trumnie mojego dziadka :(
My, dzięki możliwościom i technikom naszych czasów możemy prowadzić pamiętnik "filmowo-zdjęciowy" dziecka już od pierwszych chwil:)
Ja śledzę jego losy (znaczy mam nagrane) od dnia, w którym robiłam test, nie będąc, rzecz jasna pewna wyniku... :) Myślę, że żyjemy w naprawdę fantastycznych czasach!
Fotografujmy się dziewczęta, bośmy piękne!!!

Jedyny czas kiedy pulchniutkie mozemy powiedzie ze jestesmy idealem kobiecosci....zgadzam sie a dziecia staram sie robic co tydzien tak zeby potem moc pporownac.... :D :D

monika coś Cię deprecha nie może opuścić, na pewno jesteś piękną przyszłą mamą, a zapewniam Cię brzuszek będzie duuuużo wiekszy :) więc lepiej to zaakceptuj.
Ja mam mało zdjęć z poprzedniej ciąży i teraz żałuję, ale kilka jest. Teraz chcę więcej porobić, bo czas tak leci że trzeba to uwiecznić. Jak znajdę zdjęcie zrobione kilka dni przed porodem, już po terminie to wkleje i zobaczycie jaki bebech hihi...

ja przy poprzedniej ciazy mialam sporo zdjec nawet takie przed smym porodem a teraz jakos nie ma okazji do zrobienia zdjatek musze to nadrobic ;)
ale faktycznie takie zdjecia to fajna pamiatka i bedzie co wspominac w przyszlosci :D
ciaza ma swoje dobre strony mozemy sie troche popiescic z soba miec zachcianki i bezkarnie podjadac to na co mamy ochote ;D
niestety po ciazy trzeba bedzie to zgubic ale licze ze przy dwojce dzieci pojdzie mi szybciutko ;)
monika ciaza to fantastyczny stan przeciez wymioty i te wszystkie najgorzsze objawy juz za nami teraz czujemy dzidzie w srodku i hormony juz tak nie szaleja wiec ciesz sie tym okresem bo nie trwa wiecznie tylko do listopada a pozniej nieprzespane noce smutki i radosci macierzynstwa i zaloze sie ze zgubisz szybciutko zbedny tluszczyk ;)

Monika ja tez wczoraj posmutnialam jakos ogolnie z powodu swojej figury. Zawsze plaski brzuszek. O spodniach w rozmiarze 28 w pasie juz chyba tylko bede mogla pomarzyc, bo ja nie potrafie sie odchudzac. Ile zrzuce po ciazy ( bo dzidzia zje, bo zaczne sie ruszac wiecej itp) tyle moja ale dieta... nie dam rady :) Wczoraj wiec stalam przed lustrem z mysla, ze wygladam jak tuczny prosiaczek, choc wedlug wskaznikow trzymam sie w normach.

Cynamonka ja kiedys bylam patyczakiem ale w pewnym momencie swojego zycia nabylam "kobiecych ksztaltow" i powiem szczerze ze lepiej sie z nimi czulam mimo faktu ze moj brzuszek byl okraglutki ale za to jedrny bo duzo trenowalam okazalo sie ze taka mam budowe wiec o spodniach 28 to ja juz nie marze bo chyba bym musiala sie z kims zamienic pozatym nasz Pan i Wladca w domku za dobrze gotuje....hihijhi
i pozatym polecam siebie kochac bo kogo mozna kochac bez granicznie tylko siebie no i oczywiscie dziecko... ;D ;D

No i stare porzekadła sie nie sprawdziły. Brzuszek na chłopaka a w środku dziewczynka :)
Ale faktem jest, że niestety nie wypiękniałam. Zbrzydnąć chyba tez specjalnie nie zbrzydłam. Mała jest grzeczna i nie podkrada mamie urody ;)
Wysyłam zdjęcie brzuszka i "moją urodę ;). Oj, chyba jednak Mała mi podkrada... hihihihihi.Kurcze i nawet nie wiem czy powinnam wysyłać to dugie foto, by my przecież na ładne mamy patrzeć....

reklama
Niezła aparatka z Ciebie Pola, brzuszek fajniutki, GRATULUJĘ córci :).
Ja też może dzisiaj jakąś fotke strzelę, bo dawno nie robiłam zdjęć brzuszka, a chcę uwiecznić jak się stopniowo zmieniał ;).

Do góry