reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki:)

Pola ale Tobie to ida te kilogramy tylko w brzuszek... az milo popatrzec ; fajna opalenizna jeszce z wenezueli... czy z holenderskiego ogrodka
a mi to uda pupa a brzuszek taki fajniusi.. :laugh:

reklama
dziś robimy z mężulkiem sesje foto, jeśli znajdzie czas to może uda mu się coś tu podesłać, bo faktycznie tylko oglądam i wzdycham na Wasz widok, a sama w krzaczorach :)

Góralka wyskakuj ze zdjątek ;D I to szybciutko się chwalić!!!

Pola twojego brzusia to tylko pozazdrościć!!!

No to teraz moja kolej ;D Tylko się nie śmiać prosze....Bo ja nie taka chuda jak Wy :(

Chiba tylko trochę za duży rozmiar zdjatka, ale już nie mam siły kombinować... :(

BRZUCHOL w 27w, + 10 kg >:D 105 cm w pasie :o
158270.jpg

Witaj Leminka
Brzusio i Mama w dobrym nastroju?? dawno Was nie bylo?!! Opowiadaj i nadrabiaj co tam u Was...
Brzucho wyglada jak by sie smiaj...hihihihihi ;D

Oj no nie było niestety. Najpierw prawie cały tydzień od rana do nocy w pracy a później czymś się strułam tak więc leżałam plackiem kolejny dobry tydzień :(
Tak więc zaległości mam straaasznie dużo - ale zaczynam powoli nadrabiać ;D

Leminka, jak Cie kopnę w ten chudy tyłek, za pisanie bredni, że Ty nie taka chuda jak inne to... ;)
Śliczniutko wyglądasz, tylko w brzuszku chyba tyjesz...
No, listopadóweczki, fajne z nas babeczki, nieprawdaż?

Pola jak tam po weekendzie? Czesto maz winko pil? Mma nadzieje ze sie wysmialam za wszytkie czasy... a Leminka to chyab jeszce tluscioszka nie widziala.... ::) Dobrze ze wrocila cala i zdrowa Tylko co ona porabiala w tej parcy?? chyba z tesknoty..?

reklama
Dzięki Lucy-wszystko na spoko. Ze mnie wieczna optymistka, więc prawie wciąż jestem zadowolona, tylko do męża marudzę-bo mi tak dobrze :)
U nas okropnista pogoda-leje wciąż. Nosa się nie chce z domu wychylić. I jak tu sapcerować po te 5km., które ponoć dziennie ma robic ciężarna???
Mam nadzieję,że podczas mojego pobytu w ojczyźnie, pogoda będzie nam sprzyjać...
Wybieram się na Więckowskiego 10, do tego sklepu firmowego "Moda dla maluchów". Mam nadzieję, że kupię tam wszystkie ciuchy (czytaj, całą wyprawkę, która mieści się na 3 kartkach a4) i nie będę zmuszona latać po innych sklepach...hihihi. Marzenia.Nastawiam się na zakupy dla dziecka w POlsce, bo tutaj ceny są dokładnie takei same, tylko.....w euro!!!Koszmar. To co u nas 30 zł, tutaj 30 euro. Na łeb upadli! A poza tym wolę dać zarobić rodakom :)

Do góry