Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewa mam nadzoieje ze sie pochwalisz zdjatkami ze slubu przeciez to juz za tydzien... mama ndziejej ze nie uciekniesz sprzed oltarza? hihihihi ;D czekamy niecierpliwie ;D ;D
dzieki lucyann tez mam nadzieje ze nie uciekne ;D jak na razie mamy w planie nagrywac te doniosla chwile ale moze uda sie tez pstryknac jakies zdjatka :
Dorotak-jestem pod duuużżum wrażeniem! Zdjęcia (czytaj przyszła mamusia wraz z brzuszkiem) piekne!
Wróciłam przed pół godziną (ale sformułowanie, hihihi) i dzisiaj już nie dam rady, ale jutro spróbuję i może mi również uda się tak ślicznie wyglądać, jak Tobie. Tylko pozazdrościć!! Brawo!
wow hot mamma! Slicznie Dorota!!!!
Widze ze tez nie mozesz sie przestawic na ciazowe jeansy hihihi.... ja z rozmiaru 2 przeskoczylam na 10 ale nosze takie zwykle- te z gumka odkladam na pozniej
Dziękuje dziewczynki, ja też kocham mój duuuuży brzusio, w szczególności jego zawartość :laugh: :laugh:
A powiem wam, że coś mi się widzi, że ponad 3kg+ mi przybyło w ciągu ostatniego miesiąca, już prawie 10kg+ :
Czekam na wasze brzuszki, a i tak nikt mnie nie przebije , bo mój pokaźny hihi....