reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
Niestey chyba kazda z nas to potwierdzi ze aby sie kochac caly czas rownie mocno co na poczatku to trezba bardzo pielegnowac i dbac o te uczucia;-) ale wszytko w naszych lapkach i o to chodzi !!!!!:-) :-)

I potem po latach bycia razem byc rownie szczesliwym jak dzis .....moi rodzice sa dla mnie przykladem tego ze to jest mozliwe :) Sa 36 lat po slubie :)

Megusek to pogratuluj swoim rodzicom !
Ja niestety nie mam dobrego przykładu : moi rodzice są po rozwodzie , podobnie jak rodzice mojego meza - dlatego nam własnie sie uda ! :-) i zamierzamy byc obrzydliwie szczesliwi do konca zycia ! :-)

Ja niestey nie mam tyle entuzjazmu ale bede sie starac zeby wszytko bylo jak powinno byz ale wiem ze nic na sile:eek: jak cos sie przestaje ukladac to znak ze przyszledl moment na zmiany

grunt to pielegnacja zwiazku zeby nic nie naroslo
nie twierdze ze u nas zawsze kolorowo sa wzloty i upadki ale sie nie poddajemy :-)
nasi ojcowie sa wdowcami wiec moja coros niestety nie ma babc ale ma swietne prababcie ktore ten brak troszke rekompensuja
pewnie to tez w jakis sposob scementowuje nasz zwiazek

Zaraz coś mnie trafi!!! Nie chce mi pokazywać mojej linijki ani wysłać zdjęcia!!! Pogubiłam się w tym wszystkim po tych zmianach na forum!

reklama
Pięknota Nineczko ten brzuszek, tylko zdjątko małe :(
Moja sesja zbliża się nieuchronnie. To już za 2 dni. Marzę, jednak, by oprócz zdjęć z "raportów policyjnych" zrobic kilka takich pięknych, artystycznych (oczywiście na możliwości domowej twórczości:-D
A czy Wy macie takie fotki? Same lub z kimś bliskim, takie pełne uczuć do siebie i Maleństw...??

Do góry