Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sliczny ogromny brzuszek mata przodujesz- pocieszajace jest to ze ja nie mam najwiekszego brzucha- przepraszam ;>ale humor mi poprawilas ;p

z taka myslą wstawiłam fotki - dla pocieszenia tych co narzekają na duże brzuszki ;-) mnie to wcale nie martwi, bo sie tego spodziewałam, no i juz wiadomo skąd domysły, że termin na grudzień, bądź bliżnaki 
monika-fajny brzuSZEK, do Brzuucha przez wielkie "B" mu jeszcze daleko
Perelandra-ładnie poszedł do przodu, chyba na chłopaczka :-) (nie pamiętam co Ci tam usg pokazało)
A to moje zdjęcia. Ostatnio 'chwaliłam sie" miesiąc temu, nie było widać nic szczególnego, ale wreszcie i ja doczekałam się brzuchaZ okazji 25 tygodnia zrobiłam sobie na pamiątkę te dwa zdjęcia
Zobacz załącznik 413818Zobacz załącznik 413817
Drobniutka jesteś z tym brzuszkeim, ale postęp widać, oczywiście. Jak ja zazdroszczę dziewczynom o takich figurkach 
gagucha, Monika, ale macie fajniutkie zgrabne brzuszki
Perelandra widzę niezła chatke dla malucha :-), więc wrzucam na pocieszenie mój brzuszek, żeby nie było, że innym nie rosną większe
Zobacz załącznik 413967
Rośnijcie dalej zdrowiutko.