reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Atan twój maluszek a dużo miejsca to fika szczęśliwy :D A brzuszek piękni rośnie.
Khaka, pięknie mamy całkiem podobne te brzuszki. mój też taki zaokrąglony lekko. Pod bluzkami jeszcze nie widac jak ubiore spodnie. w tunikach widac.

w końcu brzuszek z tłuszcozwego zmienił się w ciążowy, więc wrzucam fotkę z 12 tygodnia (nie będe Was straszyc rozstępami z poprzedniej ciąży, więc w ubraniu). Zdjęcie mało udane, ale w pośpiechu robione ;-)Zobacz załącznik 384983

:szok:
No ktoś nam zaczyna dobijać się do podium ciążowych brzuszków marcówek :dry: :-D
Rewelacja, przepiekny, typowo ciążowy- ja tam tłuszczo NIE- WI - DZE :crazy:

Dupa. Nie mam mowy bym tu wrzuciła kiedykolwiek fote :crazy:

reklama
Kurde, mata, brzuszek masz jak w połowie ciąży!!!!
U mnie ledwo co widać.
no bo taki brzuszke w poprzedniej ciązy miałam około 5-6 miesiąca :-p

dzięki dziewczyny za miłe słowa i za to, że tłuszczyku tam nie widzicie, a jest go sporo :zawstydzona/y: wcześniej miałam flaczka ze skóry po poprzedniej ciązy pod brzuchem, a teraz sie juz naciągnął i odważyłam się pokazac brzucholek ;-)

tak więc wszystkie ciężarówki co się obawiaja, że maja ogromne brzuszki niech się juz nie krępują ;-)

Do góry