reklama

Nasze Brzuszki

reklama
No to zaczynam :-)

To ja pierwsza odważna po świętach :-D

Zobacz załącznik 419832
Inamorate chudzinko Ty jedna - ja nie wiem nawet grama cellulitu - u mnie to można go wycinać i na olej przerabiać :-D Pięknie ten Twój brzuszek wygląda :-)

Tunia zawiązać kokardę na brzuchu i pod choinką się położyć :-):-) i tak do Wielkanocy a co ciężarnej można niech M tylko jedzonko donosi :-):-):-) chyba troszkę stopa na rośniecię włączyłaś ale jest czas - zaraz ruszysz :-):-):-)

Wow... jak na 27 tc to porządny ten Twój brzuszek :-) ja bym ze 32 dała - Ty szczuplutka a on już tak do przodu wyrwał :-):-):-) bardzo ładny :-):-)

Bardzo ładny poświąteczny brzuszek :-)
śliczne brzuszki dziewczynki każdy inny, każdy piękny i ja dziś z Marcelkiem pokazujemy się w skończonym 30tc,
brzuszek nie jest przejedzony bo się w święta nabawiłam jakiejś wirusówki i wymiotowałam i nie zjadłam tylu pysznych przysmaków, ale już czujemy się dobrze

Zobacz załącznik 419945Zobacz załącznik 419946Zobacz załącznik 419947

Anula super :-):-):-):-) widać, że duży Marcelek w śrdodku urzęduje :-):-)
A tu słonica w całej okazałości:-D
Zobacz załącznik 420040

Tuniaaaaa słonicy nie widziałaś :-):-):-) Kwitnąco Kobietko wyglądasz :-):-):-)
to ja 24 grudzien zjdecie wyciete z rodzinnej fotki

Kasiurek widać, że fajna, świąteczna atmosfera być musiała :-):-):-) Bardzo ładnie wyglądasz :-)

Kasiurek no widac ze humorek w swieta dopisał
Atomowka taki okazały brzuszek i tylko 3 kg na plus.. niezle
Tunia brzunio Twoj taki rozlany i na buńce tez Ci sie przybrało, kanapowy "styl zycia" ???
innamorate gosiek, kadza anula tutaj to doklejone piłeczki no moze juz piłki ale ciałka jedrne i gładziutkie

ale brzuszkow sie wysypalo nam :-D:szok::-D
inamorate- ty to masz brzuch jak z czasopisma ;-) suuuuuuuper
tunia- powolutku ale idzie do przodu:-D bardzo fajny i swiateczny brzuszek, ja tam slonicy zadnej nie widze na tym foto:happy2:
gosiek- pierwszy wystajacy pepek :happy2: super brzusio bardzo zgrabny
kadza- bardzo fajny tenn twoj brzusio:tak::tak:
anula- jestem fanka twoje brzuszka!!! no i trzeba przyznac ze wrozyc z twojego brzucha latwo by bylo :sorry:
kasiurek- super fota :tak:super brzusio;-)

Wyglądacie przepięknie..A ja oficjalnie przestaje tu wrzucać foty, bo ścieme mi wciskali , ze tak łądnie wygladam ( jak to ciezarnej wiadomo) i wczorajsze fotki ostatnie na miescie z mama i siostra mi otworzyly oczy, MASAKRA :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry