reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Brzuszki

Zdjęcie0666.jpgZdjęcie0667.jpgZdjęcie0691.jpgZdjęcie0694.jpg poczatek 13-14 tc mi sie widzi ze nieurusl ale zato sie zaokraglil :)

reklama
o rany, jaki piękny brzuch ciążowy, Bozienka ty na pewno masz termin na marzec a nie na grudzień?;-)

kahaka no ładnie się uwypukla

no dziewczyny brzuchy nam rosną to super :)

Bozienka brzuch cudo, aż mordka się sama śmieje
A ja mam stracha znowu, bo u mnie wszystko się zatrzymało
I piersi przestały rosnac ( a nawet chyba zmalały do poprzedniego rozmiaru) o brzuszek już wcale nie rośnie :(

atomówka u mnie tak samo piersi przestały boleć i wydaje mi się że są takie same jak były przed ciążą :( ale w następnym tygodniu będziemy z mężem szli na usg genetyczne więc mam nadzieję że jest wszystko ok u nas w brzuszkach!!!

Bożenka przechodzisz sama siebie, brzuszek cudasny i chyba jak na chłopca?? napatrzeć się aż nie mogę na twój brzuszek!!

reklama
Jakie macie ładne duże brzuszki! Dla porównania mój:
dzisiaj rano: początek 12-tego tygodnia.
na stojąco i na leżąco:
Zdjęcie0205.jpgZdjęcie0199.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry