Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Angel jak siedzisz to się wydaję mała ta piłka, ale pamiętam fotki stojące i nieźle się Dorian musi gdzieś chować jak siadasz hihi
Kadza wow ładny
Tunia no to na tej fotce powiem Ci,że ja mam sporo większy od Ciebie, może to przez to że już Ci opadł?
Last o kurde ale wielki brzucholek masz i jak nisko już
Monika a idź Ty w kompleksy wpadnę , słodka piłka
Laseptunia- masz typowo na dziewczynkę brzuszek miałam podobny przy pierwszej ciąży:-)A u mnie chłopiec.
Angel - słodzisz mi ale jedyne co miałam zawsze chude i brak rozstępów to brzuch ciekawe jak będzie po trzeciej czy wróci do formy
Atomówka mi się wydaje że masz mniejszy brzuszek niż ja i nawet kształt podobny:-)
angel- super pileczka, i bez make up'u wygladasz super!!!!!!!! (ja mam tak buzie wysypana, ze bez pudrow ani rusz...)
kadza- wygladasz slicznie i brzusio super
tunia- uwielbiam twoj brzuchol... slicznie jak zawsze no i ten pieprzyk
monika- ale ty laska jestes
laspe- bardzo ladny domek :-)
miska- niechce sie wierzyc, ze tam 4300 w srodku mieszka
a i ja wrzuce moje foto, zrobilam juz je jakies 3 dni temu tylko jakos zapomnialam wrzucic
boshe cala wielka jestem.... jak ogladam foty z poczatku ciazy, lub z przed ciazy plakac mi sie chce............