reklama

Nasze Brzuszki

atomówka - przepraszam, jakie rozstępy???? :szok: Masz na myśli te dwie małe kreseczki???

To aż mnie zmobilizowałaś do wycieczki przed lustro - Tobie na pociechę ;-)

To z ubiegłego tygodnia (36t2d)
Zobacz załącznik 443483

A to dzisiaj czyli 37t5d
Zobacz załącznik 443485Zobacz załącznik 443486Zobacz załącznik 443487

:-p:-p:-p Moje "płomienie" (określenie M)

Aha - poniżej częśi objętych fotografią też nie lepiej to wygląda, ale się tym nie martwię - zbledną i tak, a co zostanie, to już trudno.

reklama
Mami- ty chudzinko śliczny brzuś
Atomówka - takie rozstępy jak nie rozstępy nie będzie ich później wcale widać , a brzuszek ślicznie urósł:-)
Vill - jesteś niesamowita podziwiam cię brzuszek śliczny i duży.I masz racje nie ma się co przejmować rozstępami ja miałam na tyłku takie w pierwszej ciąży i teraz nie widać ich :-)No chyba że się mocno przyjrzeć ale są białe bez używania kremów :-)

Chciałam jeszcze zaprezentować wam mój brzuszek z 39 tc:-):-):-)
Niezłe "bydle":-D:-D:-D

100_2677.jpg100_2678.jpg

patka faktycznie bydlę było - piłeczka ja się patrzy, okkrąglutka jak według formy

Vill kochana jesteś, bardzo chciałabym mieć takie podejście jak Ty i olać
Brzusnio chyba Ci już nie rośnie co?

Rośnie, rośnie - w przód trochę jeszcze idzie (choć waga stoi w miejscu od grudnia - przynajmniej wg mojej wagi, gdzie się ważę na Ewę) - widzę, to po bluzkach, które są coraz krótsze.
Co do rozstępów, to wychodzę z założenia, że nie mam co płakać nad czymś, czego i tak nie zmienię (od jęczenia lepiej nie będzie), więc po prostu o tym nie myślę (a jakbym chciała myśleć i się przejmować, to musiałabym się chyba załamać); przyjdzie pora to sięgnę znowu po jakiś specyfik - może nawet tak zachwalaną mustelę albo bio oil - będę próbowała pomóc naturze, no ale tragedii z tego nie robię ;-)

MaMicurina widze ze i Ciebie maz smarowal:-)moj tez to robi od samego poczatku:-)i w sumie tez moge powiedziec ze na brzuchu nie mam ani jednego rozstepa:-)wiec chyba to smarowanie jakies rezulaty przynosi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry