Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
martOocha be te z jeszcze mniejszymi nie wklejają zdjęć ;-)
Dziś jak odbierałam ten detektor, to się mnie ta kobietka pyta: "Ale to nie dla pani?" Grrr No dla mnie! Wiem, że nic nie widać!
Mój od niedawna zaczyna przypominać ciążowy. Wczoraj nie dopięłam się do ostatniej pary jeansów, jeszcze przed ciąży i odchudzaniem, kiedy byłam dawniej hm.. pulchniejsza , które były moją ostatnią nadzieją ) No ale nie ma zmiłuj.
Teraz tylko legginsy, i zakupy większych ciuchów
Koreczku, wydaje mi się, że jest mały. Niestety jestem chudziną (mam jakiś dynamiczny metabolizm) i boję się trochę, że dzidziulek może mieć niedowagę.
Martoocha, ja noszę po domu luźne, nieopinające leginsy, ale też nie naciągam gumki na brzuch, mam ją pod pępkiem.
ja mimo że mam mały brzuszek to wszystkie spodnie mocno mnie opinają jak siedzę, prowadzę samochód.. chyba niedługo będę musiała kupić odpowiednie spodnie..