Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pośpieszę się z tą sesją. W końcu w miarę już wyraźny mój brzuszek, a mam kilka pomysłów na zdjęcia z tych Waszych linków. Postaram się coś cyknąć w poniedziałek.
A ja jutro mam plener może cykniemy kilka brzuszkowych ja niby wagowo nic nie przytyłam, ale brzuszek dopiero po ślubie zaczął szybko rosnąć, z dnia na dzień większy, więc szybko Was dogonię pewnie
Die piekne zdjęcia, a jakie letnie i kolorowe. Prześliczne. Ja nie będę swoich zdjęć wklejać z Zoo bo koszmar, wyglądam jak hipopotam, albo i lepiej i jeszcze w tunice jak zerba. Rozpacz.
Dziewczyny ktore sa chetne na tabele wagowo pomiarowa- wyslijcie mi swoje wymiary na priv- zrobie wtedy tableke i zaloze watek- dostalismy juz oficjalna zgode od Naszej Kochanej Moderatorki Deluchy - widze ze sa chetne wiec teraz potrzebuje tylko waszych danych.
nick-wzrost-waga stratowa-kolejne przyrosty wagi w odopowiednich miesiacach lub poprosty- obecny miesiac/tydzien i ilosc na plus lub minus - jesli kotos mierzy obwod w talii to rowniez potem dorobimy tableke- zrzucajaca balast ciazowy
czekam na wasze wymiary