reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Antiope ja też tak wole, przynajmniej wyglądam proporcjonalnie. Mi wszędzie dużo poszło zwłaszcza w biust :-D Z miski B wskoczyłam na D :-):-):-)

osa zgrabny ładny brzuszek :)
ewelinkowska no również ślicznie...
Iwona prześcigniesz męża bardzo szybko :)
Naprawdę dziewczyny wyglądacie bardzo zgrabnie!

novaspace też mam koleżankę która jest w tym samym tygodniu co ja (termin na 05.10) i nie wiem jak ona to zrobiła, ale ma PŁASKI brzuch:szok: Boże ja nie potrafię się nadziwić jak to do cholery jest możliwe, ja w 10 tyg. miałam większy brzuch niż ona teraz. Za to wszystko poszło jej w tyłek i biodra.

No mnie na początku też wszystko szło w biodra, ale teraz wyglądam proporcjonalnie na ciężarną :D Powiem szczerze, że nie chciałabym mieć całkiem płaskiego brzucha na tym etapie ciąży... Nie przeszkadza mi, że ciąża jest widoczna, nawet jestem z tego dumna :) Gruba ale szczęśliwa :-D

O jakie tu ladne brzuszki.
A ja nijak nie moge sie zebrac, zeby zrobic sobie zdjecie. Mysle ze to zalezy troche od bioder. Te drobne o waskich biodrach zazwyczaj maja takie ladne brzuszki jak pileczki. Tez wole zeby jednak poszlo mi w brzuch niz tylek (o ile sie pozniej z tego brzuszka wyniesie:-D). Zauwazylam tez, ze w ubraniach typowo ciazowych mam brzuszek ciazowy, w zwylkych moich ubraniach )przedciazowych, wygladam cokolwiek dyskusyjnie, raczej grubo niz ciazowo, jakbym chciala ukryc sadelko:no:

brzuchol111.jpg
Taaaki duzy juz jest. Eh coraz ciężej mi siadać, schylać sie itd. I Franek od kilku dni ma kolejny boom na wzrastanie bo budze sie rano i czuje ze codziennie jest wiecej. Na zdjeciu nie widac ale zyly mi bardzo widac ma calym brzuchu... Na te moje okropne boczki nad tylkiem prosze nie zwracac uwagi :sorry:

Załączniki

• brzuchol111.jpg
    brzuchol111.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 75
kurcze patrzcie jak to teraz wszystko fajnie wygląda normalnie galeria wielkości i kształtów- może na koniec w jednym wpisie wkleimy taki kolarz październikowy- z końcówek z samymi brzuszkami:)

osa- patrze na ten twój brzuszek i widze swój z pierwszej ciąży -mogę powiedzieć ze taka ciaze się wygodnie nosi...nie wiem czy to tez ma związek ale prod był szybki- a mloda naprawdę spora:)

iwona- ty tak tam marudzilas ze grubas ze wielki brzuszek a ja tu widze sliczna laske ze slicznym brzuszkiem- a ty kokieciaro ty:p

ewelinskowksa - sliczny kwiatkowy brzunio:)

szczesciara twój jest tez cudowny- i nie wiem o jakich boczkach ty piszesz ???

reklama
Do góry