Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Laurka mnie wydaje się, że nie każdej to się zdarza...aczkolwiek może tak być. Mój brzuch przez cały czas był dosyć nisko i tak cały czas się utrzymuje. Myślę, że gdyby miał opaść to by już chyba zjechał
U mnie w poprzedniej ciąży nie opadł. W dniu porodu rano wg mnie inaczej wyglądał ale tylko ja to widziałam. Nic innego nie zapowiadało porodu. Wieczorem imieninowa impreza męża a po imprezie odeszły wody i poszło. Rano goście imieninowi byli zaskoczeni że urodziłam bo nie wyglądałam
No tak to jest z tymi brzuszkami, jednym opadają stopniowo, innym w dniu porodu, a innym wydaje się, że wcale się nic nie podziało :-) Ja na razie zaobserwowałam tylko delikatne obniżenie, ale na tyle, że lekko oddycham i zgaga ustała
ponoć brzuch opada jak dziecko się obróci głową do dołu i ustawi już tak na dobre do porodu tak mi lekarz powiedział bo też mam wysoko i poinformował, że u wieloródek do samego dnia porodu może dziecko czekać z obróceniem się.