Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki. ;-) Ciągle farbuję inną farbą więc co chwila mam inny odcień rudości. Najgorsze jest tylko to, że z moich jasnych włosów takie kolory wypłukują się strasznie szybko.
Madlena , Ritta. Sonia, Katka nie ma
To tamto, brzuszki jak sie patrzy hehehe piękne !!!!
Haniu Top Model to Ty powinnaś miec taki tytuł śliczniutka jestes ale nie zdarzylam napisac wcześniej mam na kompie cały czas otwartego posta tylko nie mam kiedy wiec pisze tu, mlodziutka, wesoła, piękna i wykształcona w mega wypasnym jak dla mnie kierunku a w dodatku poczwórna mama Ps.zdradz jak udało Ci sie stanąć w tylu kolejkach na raz
Fotki ślubne zawsze są mega ładne, obecnie jestem troszkę grubsza i starsza, a i jakby umysłowo wolniejsza
Ale niezmiennie szczęśliwa )
Ps. Emka a co do kolejek to ja zawsze takie trzepi jajco byłam, więc pewnie dla świętego spokoju co bym im Raju nie zdemolowała pozwolili stanąc mi choć na chwilę wszędzie )