reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze brzuszki

Ja nie wiem czemu mój taki duży, gin powiedział że jest dobrze, po prostu maluszek duży. U nas w rodzinie najmniejsze dziecko miało 3,500 a największe ponad 5kg. Zobaczymy.

Madziu skończyłam 26 tydzień

Dziewczyny śliczne te wasze brzuszki i też wcale nie małe...

Przynajmniej dzidziuś ma dużo miejsca ;)
Mi też mówią,że mam duży a ja odpowiadam,że przynajmniej m miejsce :D

reklama
image.jpg

ukonczony 27 tydzien :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 104
Krotusia wow gdzie to malenstwo sie mieaci hehe, ciekawe czy do konca ci takie malenstwo zostanie, chyba ci sie nie przybralo duzo? :-)))

A to my:-)

Załączniki

• 20140701_182557.jpg
    20140701_182557.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 115
Ostatnia edycja:
Kacha, super brzuszek! :)
Wlasnie jak podgladam inne pazdziernikowe brzuszki to troche zazdroszcze ;) z drugiej strony moze brzuch ze mna wspolpracuje, bo przy tych upalach jakie teraz mam na zewnatrz to z takim malym ciaza mi sie nie daje mocno we znaki... W lutym bylam przerazona jak to bedzie w lipcu i sierpniu kiedy w ciagu dnia w cieniu jest blisko 40stopni. Na plusie jestem prawie 6kg, a maly ma 24 cm i 908g, wiec calkiem duzy chlop, wczoraj ogladalam starsze zdjecia z USG i na pierwszym mial 0,86cm, a to bylo dopiero co... Ale ten czas szybko leci! :)

Ja tez duzej ruznicy nie widZe:-D hee mi besio tal nagle sie pokazal chyba tak w 22 tygodniu cos bylo a potem wyszczelil w 25 hi:-) czekam kiedy znowu z dnia na dzien urosnie:-)

reklama
Gosiak i tu się z tobą zgodzę, najważniejsze że maluszki zdrowe. Brzusie wszystkie śliczne. U mnie też od dnia i pory dnia zależy, raz jest większy a raz ciutkę mniejszy.

To z dzisiaj rano. 110cm w obwodzie.

Załączniki

• 1405433408929.jpg
    1405433408929.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 97
Do góry