Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
18 tc, waga do tej pory -5 kg teraz już z powrotem mnie przybywa i jest -3 kg, brzucholek rośnie i już niedługo będę musiała zmienić garderobę na ciążową
Fantastyczna różnica wieku, wiem z doświadczenia, na początku trochę zachodu bo tu się rodzi dzidzia a starszy maluszek potrzebuje jeszcze mamusi, ale potem rewelacyjnie się ze sobą bawią i zachowują jak bliźniaki (przynajmniej moje chłopaki mają takie relacje)
Ja tam nie liczę ile będę miała lat jak Ola będzie miała 18 lat bo ja jestem matka wariatka i do końca życia już będę miała 23 lata bo na tym właśnie wieku się zatrzymalam i co roku kończę 23 lata
Dziewczyny, ja Filipa urodziłam, jak miałam 30 lat więc w osiemnastkę będę miała 48 Czułam się podle ze zbliżającą się 30, a tu bach, w urodziny zrobiłam test i dwie kreseczki. Odmłodniałam z dnia na dzień i teraz cały czas się czuję jakbym miała 25