reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
18 tc.jpg 18 tc, waga do tej pory -5 kg teraz już z powrotem mnie przybywa i jest -3 kg, brzucholek rośnie i już niedługo będę musiała zmienić garderobę na ciążową ;)

Załączniki

• 18 tc.jpg
    18 tc.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 60
Fantastyczna różnica wieku, wiem z doświadczenia, na początku trochę zachodu bo tu się rodzi dzidzia a starszy maluszek potrzebuje jeszcze mamusi, ale potem rewelacyjnie się ze sobą bawią i zachowują jak bliźniaki (przynajmniej moje chłopaki mają takie relacje) ;)

Ja tam nie liczę ile będę miała lat jak Ola będzie miała 18 lat bo ja jestem matka wariatka i do końca życia już będę miała 23 lata bo na tym właśnie wieku się zatrzymalam i co roku kończę 23 lata :)

Mama Olka&Franka super brzuszek

Dziewczyny, ja Filipa urodziłam, jak miałam 30 lat więc w osiemnastkę będę miała 48;) Czułam się podle ze zbliżającą się 30, a tu bach, w urodziny zrobiłam test i dwie kreseczki. Odmłodniałam z dnia na dzień i teraz cały czas się czuję jakbym miała 25;)

Agulqa_b i super człowiek jak czuje się młodo tobie tak wygląda :) i tego się trzymam :)

Filipiamama super tak wyszło :) nic nie sprawi że człowiek poczuje się młodziej niż to de ma dzidziusia małego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry