reklama

Nasze brzuszki :)

Hejo ... my też mamy zakusy na Gustawa ... Malinka szał nam Guciem w styczniówkach zrobiłaś :-D:-D:-D:-DCo do wagi ja mam 170 wzrostu i obecnie 61-63 w zaleznosci od wagi >.> kg , pierwszą ciążę starowałam z 57 kg i tak sobie folgowałam że skończyłam na 77kg i po zostało już na stałe 61/63 :laugh2::confused2:

reklama
zanka nie łam się jak vi wywalić brzuch to zatesknisz za płaskim :)
U mnie wvpierwssej ciąży brzuch e 7 tc się pokazał taka oponka w 14 juz był gigant i wszyscy macali go a w 6 przestalvrosnac i do porodu sobie był malutki :)
A moja koleżanka np taka oponke dostała dopiero w 6 miesiącu i nikt jej nie wierzył ze w ciąży ;) ale szybko to się zmieniło ;)

W pierwszej ciąży robiliśmy sobie z Mężem fajną pamiątkę - co tydzień strzelał zdjęcie mojego brzucha en face i z profilu. :) Jak znajdę ten zlepek zdjęć to go wrzucę. Fajnie pokazuje jak brzuszek rośnie z tygodnia na tydzień. :) W tym czegoś takiego nie robimy... chociaż może jak jutro na wizycie będzie wszystko ok to też zaczniemy. :)

reklama
Nieobecna ja w poprzedniej kilka fotek zrobilam tylko. Teraz co 4 tyg robie :-)

U mnie na razie zadnego brzucha nie ma tzn tluszczyk wlasciwy tylko jest. Ja na razie sie ciesze bo nie spieszno mi do brzucha giganta hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry