Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mi brzuch wylazł, choć na waga bez zmian. Dziś znajomy zapytał się męża czy w ciąży jestem, bo mnie widział na mieście. Jednak rzeczywiście w kolejnej ciąży wszystko szybciej idzie.
Tasia już wielkimi krokami zbliżasz się do drugiego trymestru - to już ma prawo powoli być coś widać Mi też powoli zeczyna brzuch wywalać, ale tez mam wrazenie że jakoś na boki się rozchodzi, ale może to przez perspektywę z góry
To ka nie wiem czy mój na boki idzie ale przed siebie idzie dużo bardziej, poza tym jem jem i chudne, już 1kg w dół a jem bez końca, nawet babcia mojego T z bydzi przyjechała i mówi że znikam, że taka drobniutka się zrobiłam czyli dobrze mi się wydawało ze maleje
Zaraz wybieram się z Młodym na klub mam. Zobaczymy czy inne mamuśki zobaczą, że coś jest na rzeczy. Chociaż jak dla mnie ciążę widać tylko po moich udach.