reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze brzuszki :)

A może jest tak,że pomimo,że schudłaś nie widzisz tego,bo przez lata byłaś dużo grubsza i psychika Ci nie pozwala na zobaczenie siebie w nowej,szczupłej odsłonie? A co do zdjęć nie musisz mi niczego udawadniać,tak jak napisałaś każdy ma swoje zdanie :tak:

reklama
A może jest tak,że pomimo,że schudłaś nie widzisz tego,bo przez lata byłaś dużo grubsza i psychika Ci nie pozwala na zobaczenie siebie w nowej,szczupłej odsłonie?

To nie to. Dostrzegam moje zaje*biste wystające obojczyki, szczupłe ręce, szczupłą buzię, dużo szczuplejsze łydki, kolana, brak boczków, ale brzuch to u mnie miejsce, z którego dopiero po operacji plastycznej będę zadowolona, ponieważ mimo tego, że na boczkach grubość tkanki tłuszczowej mam zadowalającą, to na brzuchu nadmierną i lekko obwisłą. Widać to zwłaszcza w obcisłych bluzkach kiedy siedzę. I mimo ćwiczeń nie udało mi się go ujędrnić i wyszczuplić na tyle, by móc chodzić np. w bikini.

Nulini ja ponad rok pracowałam nad brzuchem, pi ciąży mimo że nie był duży i po porodzie zaraz wyglądał tylko na wzdęty a niechaj jak u innych jakbym wciąż nosiła Boba w brzuchu to skóra dostała w kość i wszystko mi chudlo a brzuch większy i większy się robił jakby tłuszcz z całego ciała przeniósł się na brzuch, rok czasu walczylam i wywalczylam płaski i w miarę naciąganiety brzuch!!!!! Więc rozumiem doskonale bo ja też wygladalam ze laska szczupła z tym ze wciąż miałam uruchomiony tryb maskujacy na brzuch :/

Doggi, ja już mam zaprogramowane wciąganie i cały czas brzuch wciągam ;-) Niestety nie miałam jak chodzić na specjalne ćwiczenia gdzieś na siłownie, ćwiczyłam sobie sama w domu i jak boczków się pięknie pozbyłam, tak brzuch pozostał niefajny :-( Ale może po drugim bobo zgłoszę sie do "Sekretów chirurgii" :-D:-D:-D

20140706_133734.jpg
z okazji 15 tygodnia ;-)

Załączniki

• 20140706_133734.jpg
    20140706_133734.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry