reklama

Nasze brzuszki :)

Aza brzunio ładny,wcale nie duży :-) a ty drobna taka
Megami twój domek sporawy,okrąglutki :happy:ale ty szczuplutka
Piękne :-) Nulini Ty coś udajesz :-D gdzie ta dzidzia mieszka ?

reklama
No w końcu dostałam się na kompa i widzę :-D

NIEOBECNA :szok::szok::szok: nieźle Cię wysadziło :-D

MEGAMI - Ale brzuch ! chyba wysuwasz się na prowadzenie jeżeli chodzi o rozmiar brzuszka :-D

AZA - no no też już sporawy ;-)

NULINI - a ty za to chyba masz najmniejszy póki co :-D ale nie martw się w końcu wyskoczy ;-)

A mnie od wczoraj kuje i rozciąga coś czuje że będzie kolejny wyskok :-D za szybko za szybko ja tam chce żeby mój zwolnił tępa :-D

Nulini umknęło mi twoje zdjęcie ty chudzino!!!

Femme no ja też zawsze jak czuje dziwne uczucie w brzuchu to wiem że następnego dnia rano zobaczę większy bebech :/ wczoraj tak się obudziłam i za głowę zlapalam co raz di dwóch razy w tyg mam skok brzuchowy i wczoraj już ubrałam dopasowana spódnice i bluzkę i nie było dane wątpliwości że to ciąża a nie otyłość ;)

Ostatnia edycja:
Bada drobna to ja byłam przed pierwszą ciążą hehe... Teraz jestem cała ulana i przy wzroście 158 ważę 64 kg. Ciekawe z jaką wagą skończę :))))

Zanim ja zasnę to pół nocy mija :baffled: Hehe ja szczupła... No może nogi jeszcze są ok, ale w poprzednich ciążach to do połowy już tak puchłam że masakra. Zastanawiam się czy da się temu zapobiec w tej :-D

reklama
Tasia, a ja nie umie usnąć inaczej, niż na brzuchu, już się boję, co będzie... W pierwszej ciąży ciężko mi się było przyzwyczaić :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry