Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agulqa_b tak mam jakieś 12 lat już będzie miałam reż w języku ale w ciąży z Olka musiałam się go pozbyć bo po 4 latach posiadania jezyk zaczął mi puchnac, boleć ib krwawic ;(
dziewczyny macie juz czym sie pochwalic:-) ja w sumie juz przed ciaza mialam brzuch niewiele mniejszy niz teraz i juz ludzie nieraz pytali sie mnie czy jestem w ciazy (albo od razu gratulowali heh)
zaraz cos zrobie i wstawie,choc tak jak piszecie wieczorem robi sie wiekszy ;-)
Ale mialas brzuszek? Nie balas ske ze skora sie rozerwie czy cos? Nie wiem ja mam schizy jakies dziwne ;-) na szczescie gin powiedzial ze microdermala nie musze sie pozbuwac, ufff
Ała, ja jakaś staroświecka jestem.. ale nie potrafiłabym mieć kolczyka nigdzie poza uszami. Za młodu miałam jakieś 15 kolczyków na jednym uchu (w tym też na skrawku) i myślałam, by sobie zrobić w nosie. Ale któregoś razu zobaczyłam dziewczynę, która właśnie w nosie miała czarny kolczyk - wyglądało to jak wielki, obrzydliwy wągier! Od tego czasu wszystkie myśli o kolczykach mi przeszły.