reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Gosha, Agulqa u mnie tak samo było z goleniem jak u Gosi... można z tego zrobić zabawę i wtedy obu stronom się podoba;-)

Jezyk też nie mam zdjęć z ciąży, zarówno z tej jak i z poprzedniej. Tak samo zabroniłam robić mi zdjęcia zaraz po porodzie w szpitalu.

Golenie... nienawidzę!

już teraz zaczynam myśleć, co tu zrobić żeby raz na zawsze zlikwidować włosy! szkoda, że przed ciążą nie pamiętałam jakie to upierdliwe zadanie - golenie się w ciąży. w ogóle Wam też tak szybko odrastają włosy, np. na nogach? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: hiper szybki porost, chyba przez hormony :confused2:

wspaniałe brzcholki, takie ładniutkie okrąglutkie

a oto mój brzuchol webcam-toy-foto2.jpg

Załączniki

• webcam-toy-foto2.jpg
    webcam-toy-foto2.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 95
Pola super brxuszek, juz cos widac :-)

Sprite rosna jak nienormalne wszedxie poza glowa. Tam tylko wypadaja. Ja jak skoncze karmic planuje isc na depilacje laserowa i zaczne od bikini. Taaaak, moze chociaz to zadziala :-)

sprite, mi włosy rosną jak szalone!!! Na głowie, nogach, bikini - SZAŁ! Ale na głowie to się cieszę, są gęste, mocne, nie wypadają, do tego paznokcie też mam jak tipsy i rosną błyskawicznie :-D

pola, ale fajny :-D

Doggi, zakrywasz te zapałki Kłamczucho! :-D

reklama
Nulini mam tak jak Ty poza wlosami na glowie ;-) co do paznokci tez sie ciesze :-)

Jejku... bylam na 20min na spacerku. Ale mnie kosci biodrowe bola, caly tylek obolaly i jakby kosc o kosc tarla :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry