Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bada pewnie masz racje. Zawszw mialam szczescie do niskich. A Ł nie dalo sie wczesniej wybadac bo na necie sie poznalismy a w realu jak sie spotkalismy to oboju chyba juz w amorkach
Agulqa_b ja jak tylko gdzieś wychodzę to tylko high heels ale dawno temu jak brat mojego T zanim zaczął być z moją sis był z taką laska która w trampkavh była wyższa od Pio i ona zawsze jak szli na impreze zakładała takie szpile 15cm i ona miała jakoś 180cm może ciut więcej wiec jak zakładała te szpile prawie 2metry miała!!!! Wiecie jak się czułam stojąc kolo niej z moimi 163cm
Doggi ja jak juz kiedys wspominalam czuje sie za duza (nie chodzi nawet o sam wzrost) i jak zakladam wysokie buty to mam wrazenie ze jestem jakies sumo raczej w plaskich a i przy Ł glupio bym wygladala