• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

Anney nie wiem niby sa specjalne takie na mój rozmiar z panache czy elomi.. Ogólnie w przyszłym tyg muszę cos kupić większego niz te co mam bo juz mnie to wkurza ze mnie ściskają.. Eh.. Duże cycki..

reklama
a panache dobre ma. to tak. jak mowia o sportowych na duzych biustach, to widze te wszechobecne baweniane bezszwowe plaskie cos, co tylko rozwala piersi.

boze ile dałabym zeby miec C/D, a jestem na H/HH, masakra jakas, szczupła z wielkim biustem, ogromna problem z ubiorem, suknie, nigdy nie ma dopasowane do mojego figurki eh:angry: ... Kiedys na pewno chciałabym miec operacje na zmniejszenie.

blerka, czubku hahaha

lakara, to prawda. odwiec
zny problem ;)
a jes
zcze jak masz figure klepsydry, to to samo z dolem :rofl2:

a jak kregoslup lakara?

piekne brzuszki dziewczyny macie

mi tez znow urosl, chyba w niedziele zdjecie zrobie w koncu

co do cycek to ja w tej grupie dorodnych jestem i znow mnie bola mega, zwlaszcza jak wieczorem stanik sciagam i tez musze sie zaopatrzyc w cos wiekszedgo juz bo 70H za maly sie robi
w piwerdzej ciazy urosly mi masakrycznie bo z 70E na 70H, teraz troche mniej urosly ale jeszcze z wiekszego rozmiaru startowalam

takze jak ktos chce to ja swoich troche oddam:-)

anney ja tez bylam przerazona,
a najlepiej jak poszlam kupowac stanik to kilka razy prosilam o podanie wiekszego i az mi juz glupio sie zrobilo:sorry:

reklama
anney, z kręgosłupem jakos nie zwracałam na to uwagę, boli ale nie zawsze, nie wiem czy od tego nadmiar biustu czy to ze ciezko pracowałam (duzo pochylania), moze dlatego ze mam ciezki biustu i jak pochylam to boli bardziej kregosłup ?

akurat nie mam z figurke klepsydry, a bardziej na wielkie lizaka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry