• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki :)

Oj tak, Molly szczuplutka bardzo :-)
KasiaMarysia podejrzewam, że za 2 tyg będę miała zaokrąglony brzuszek jak Twój, bo póki co u mnie 9 tydz :-)
W kwietniu świętujemy, u mnie w tym roku 30-tka ;-) a u Ciebie? :-)

Sporo zależy od postury ciała, ja jestem troszkę grubsza wiec ciążowy z spożywczym się łączy :) u mnie 24:) to już będzie 20 tydzień może maluch będzie juz kopał :)

reklama
Sporo zależy od postury ciała, ja jestem troszkę grubsza wiec ciążowy z spożywczym się łączy :) u mnie 24:) to już będzie 20 tydzień może maluch będzie juz kopał :)
Jak najbardziej, ja też nie należę do takich szczuplutkich osób, więc i u mnie spożywczy z ciążowym zapewne się połączy ;-)
Super, w 20 tyg już faktycznie ruchy mogą być wyczuwalne, prezent idealny :-D
U mnie to będzie w takim razie 18, więc z ruchami jeszcze niewiadomo, ale brzuszek już chyba będzie dość pokaźny :-D

KasiaMarysia wizyta z usg ma być dopiero 29.02, a 19.02 mam mieć wizytę w sprawie tych badań które powtarzałam na toksoplazmozę i awidatność:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry