SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Obiecałam i słowa dotrzymuje [emoji16] w środę 11tc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Obiecałam, że pochwalę się zdjęciem wieczorem i jest zdjęcie [emoji16]12 tydzień![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jestem w szoku, że nam tu wszystkim tak szybko brzuszki rosną bo zawsze myślałam, że dopiero po 15tc coś zaczyna się pojawiać [emoji4]Moj swiateczny brzus [emoji3] 12tc
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
O jest i to jaki [emoji3]Obiecałam i słowa dotrzymuje [emoji16] w środę 11tc![]()
![]()
Wiesz co ja w pierwszej ciazy szybko mialam widoczny, jeszcze przed 12tc, wiec tetaz tym bardziej [emoji5]Jestem w szoku, że nam tu wszystkim tak szybko brzuszki rosną bo zawsze myślałam, że dopiero po 15tc coś zaczyna się pojawiać [emoji4]
![]()
Kawał dziada aż strach co to będzie później [emoji39][emoji39]O jest i to jaki [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To ja w drugiej będę miała widoczny już chyba w 6 tygodniu haha [emoji16][emoji16]Wiesz co ja w pierwszej ciazy szybko mialam widoczny, jeszcze przed 12tc, wiec tetaz tym bardziej [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
PięknyO jest i to jaki [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No ja mialam ogromny [emoji33]Kawał dziada aż strach co to będzie później [emoji39][emoji39]
![]()
[emoji3][emoji2]To ja w drugiej będę miała widoczny już chyba w 6 tygodniu haha [emoji16][emoji16]
![]()