• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze buźki!

Kicia80 zrobiłas niepotrzebnie spacje :)) ale mam nadzieje ze niegniewasz sie ze wkleje za ciebie

s1ax.jpg

reklama
A tak pozatym to jestescie mamusie pierwsza klasa!!! Hmmm tylko pozazdroscic takiego podróżowania ja najdalej to byłam w niemczech ;D u mojej siostrzyczki:)) Ale moze kiedys mi sie uda gdzies dalej wyjechac.

Ps. Miło ze jest nas coraz wiecej odwaznych

hellouuu :)

sliczne mamy jestescie...

sugar... mmmm jak ja ci zazdroszcze tych wojazowych wrazen!!!! marze o podrozy do indii i do afryki tak na dziko, w sensie - nie przez jakies tam biura podrozy... bylam niedawno na takiej wycieczce w egipcie i sie bardzo rozczarowalam :( nic nie zasmakowalam tak naprawde... piekny hotel, plaze, jakies tam wycieczki oklepane i tyle! chcialabym wynajac auto i sie porozbijac po calym tym kraju... no ale nic :) sama najczesciej podrozuje - podrozowalam ;-) - na stopa po europie... i tak zwiedzilam cala francje, hiszpanie, belgie, luksemburg, holandie i niemcy... polecam - najtanszy i najbardziej survivalowy ze wszystkich sposobow na podrozowanie, ale - radocha i wspomnienia niesamowite!!! w pierwsza taka podroz wyruszylismy cztery lata temu z moim owczesnym przyjacielem... i po poltora miesiaca wrocilismy juz razem :) a owoc milosci ma juz 11 tygodni :) :) :)

dobra, a teraz foticzka :)
to ja na sesyjce plazowej ;-)

niestety, zdjecia z wojazy mam li i tylko na papierze... jak sie dorobie skanera, to tez powrzucam :) buzka!

uhuhu

niezle laski z nas kobietki ;)

wyjazdy TYLKO na wlasna reke, dobry przewodnik kilka rad od ludzi ktorzy byli i mozna jechac
swoja droga pobyt miesieczny w indiach wyniosl nas tyle ile bysmy wydali na dwa tyg na majorce czy czyms w podobie
a do tego rajsko jak nie wiem ;)

Kochana, napisz konkretnie - samolot czy inna forma dojazdu? jaki koszt? jaki koszt pobytu? 3? 5 ? 7? tysięcy??? Oczywiście ze wszystkim. Ja będę wdzięczna za takie info. Do tej pory zwiedziłam tak Europę, ale dalej jeszcze nie byłam.

przykladowo
np GOA

samolot do bombaju z warszawy kosztuje ok 2000-2400 ( w dwie strony oczywiscie) np aero.pl
potem z bombaju jedzuiemy nocke klimatyzowanym autobusem na goa ( ok 70 pln )
idziemy na plaze wybieramy domek z bambusa ( w wersji z lazienka w srodku lub wspolna) koszt to od 200 do 2500 rupii
1000 rupii to 70 zlotych ( w domku oczywiscie lozko dwuosobowe wielkie z moskitiera ;) )
ja mieszkalam w domku za 1000 rupii co bylo juz raczej wyzszymi lotami z gornej polki
jedzenie kosztuje tyle co nic
za kolacje z owocami morza winem przystawkami i napojami dla dwoch osob placimy ok 500 (max) rupii
ale mozna wybrac cos innego niz kalmary i zaplacic 300 ;0

tak naprawde moje panie nie polecam zadnych biur podrozy czy innych bzdur ktore tylko zrzynaja kase
kupujemy przewodnik pt lonely planet i juz!!!

POLECAM

palmy raj i generalnie jak z reklamy :)
proponuje styczen luty ;)

ja wybieram sie jak dzidzia bedzie miala z 5 miesiecy na adamany
jeszcze wiekszy raj niz na goa ;) 8)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry