reklama

Nasze ciala po ciazy

KajaMaja - rozmawiaj ze mna:) ty jestes szczuplutka na zdjeciach po ciazy, a ja nigdy do najszczuplejszych nie nalezalam wiec te 2 kg na minusie sprowadzaja mnie do "normalnej" wagi. I pal swiatlo w lazience bo sie wywrocisz dziewczyno!
Ola - ja tesz jeszcze nie dostalam i juz zapomnialam jak to jest, a jest fajnie, oj fajnie. Mi zawsze zaczynalo sie w srodku nocy silnym bolem wiec dzien mialam z glowy po lekach i w pracy bylam nieprzytomna. Pozatym wydawalo mi sie ze mam wypisane na czole "dzis dostalam @"...a wszyscy sie dziwili ze ja zmeczona.."balowalas gdzies?"..juz prawie mialam zamiar odpowiadac, "nie, zaczal mi sie okres"..takze nie tesknie, i oby jak najdluzej.

reklama
Ja juz dzwonilam do lekarza, ale oczywisci edo niego sie dodzwonic, to graniczy z cudem. Zostawilam wiadomosc i czekam na telefon od niego.
Ale to jest przerabane, czlowiek sie przyzwyczaja przez te 9 mies dotej swobody ( przynajmniej pod tym wzgledem), a pozniej po porodzie od razu srrru 6 tyg, a na dokladke zeby komus nie bylo malo to pierwszy okresik tez damy ze 2 tyg. Jednak faceci maja lepiej:tak:

A ja byłam dziś W KOŃCU u ginekologa:zawstydzona/y: ;-)
Juz mam dosyc naszych problemów łóżkowych no i przegląd poporodowy trzeba było zrobić:tak:
Okazało się,że wcale mnie za ciasno nie zszyli.wszystko jest oki,tylko panuje u mnie poporodowa sahara,sucho jak cholera,dlatego czuję taki dyskomfort,dostałam jakies globulki i recepte na Cerazette,bo pani doktor stwierdziła,ze moje jajniki lada dzień zaczną znów pracowac i jak to stwierdziła "możecie robić zaraz drugie";-) :-D narazie mi się nie spieszy:-D

Ja ostatnio spotkałam recepcjonistkę od mojego Gina i powiedziała mi że nawet poza kolejką mnie wepchnie .A tu kurcze w ciąży byłam i stałam w kolejkach :-D :-D I muszę odczekać bo dostałam w końcu to co miałam dostać ,totalna ulewa :-) :-) :-) :-D :-D :laugh2: :laugh2:

Ja dostałam okres po dwóch miesiącach po porodzie(koszmar-a obiecywali,że jak urodzę to przestanie boleć!!!)A teraz mija już prawie półtora m-ca i nic!Boję się,że coś jest nie tak...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry