reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
Kurcze a ja moge nie jesc caly dzien, a wieczorwm po prostu jak by diavel we mnie wstapil, jem wzystko co jest pod reka, a jeszcze teraz jak mam @, to juz wyzarlama wszystkie slodcze, co raczej nie mam na nie ochoty
A wlasnie @, ja juz mam trzecie od porodu, i przy 1 tez uzywalam wkladow poporodowych. @ prawie wcale nie bylo, bo zmieszala sie z 1 ( lalo mi prawie 3 tygodnie, ale juz nie tak obficie). A teraz 3 to nie nadazam zmieniac podpasek, ale to przez spirale, bo ona zwieksza obfitosc i dlygosc miesiaczek. Ale nic nie boli, wiec nie jest zle:tak:

Oj,dziewczynki,faktycznie zamieszania narobiłam z tymi maskami tym bardziej,że je się nie robi a kupuje-najlepiej na targach kosmetycznych lub hurtowniach dla salonów kosmetycznych...Mnie zawsze kupuje moja kosmetyczka i ona też mi nakłada-na caaaaałe ciało a potem obkręca taką elastyczną folią przezroczystą i godzinkę się leży po kocykiem elekrtycznym...Super sprawa.Oczywiście od pewnego czasu jakby mniej dostępna ze względu na Zuzię...

Oj Kocia apetytu narobilas tymi maskami:) a tu trzeba wynurzyc sie z domu hehe a juz myslalam,ze przed nalozeniem cos sobie podjem... oj taka kuracja u kosmetyczki to by mi sie przydala,chwila relaksu ech..rozmarzylam sie.

Też bym sobie zafundowała taki relax u kosmetyczki......Jak narazie to po ciąży byłam raz ale na oczyszceniu cery no i teraz kupiłam karnet na solarium bo już nie moge na siebie patrzeć .Taki ze mnie bledziuch.

No ja czekam az bede juz w Polsce za jakies 3 tygodnie wiec sobie odbije te wszystkie miesiace;-) a solarka tez by mi sie przydala bo jestem bledsza niz moja Wikunia hehe...

J atroszkę chodze do solarium ale nie często.Za to regularnie piję sok z marchwi i łykam karoten-jeszcze pomarańczowa nie jestem;-) ale solarka szybciej łapie:tak: A co do zbiegów kosmetycznych to mam taki komfort,że Izunia do domku do mnie przychodzi:laugh2: To bardzo ułatwia sprawę...

Znalazłam

Chciałam napisać,że znalazłam kilka fotek zrobionych 2 tygodnie po porodzie i że doszłam do wniosku,że lepiej wtedy wyglądałam niż teraz ale i tak chyba zarzucam Was tyloma zdjęciami,że macie mnie dość-obiecuję przystopować!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry