reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
Dobra dobra wkleje, obiecuje. Ale Kociu kochana tos ty nigdy nie wygladala jakbys w ogole dzidzie w brzuszku miala:tak: A Zuzinek jaki malutki, oj kiedy to bylo:-D

nie to żebym zazdrosnica była ale kociu-z-a-z-d-r-o-s-z-c-z-e!!!!!!!!!!;-) gdzieś ty Zuzolka zmieściła??? No i ta opalenizna....ej laska z ciebie!

Kociu widze ze ty jestes taka sama maniaczka zdjec jak ja!!! Ale to fajnie bo mamy duuuzo pamiatek z okresu ciazy i po ciazy!!!
Ale ty kobitko to zgrabniacha jestes!!! Bosiu a ja sie podniecam ze tyle schudlam, ale ty to nigdy chyba nie przsytylas??!!! Te nozki jakie patyczki i to jeszcze tak jedrnie wygladaja!!! Jedno jest pewne, w ciazy, zaraz po porodzie i teraz- wygladasz zawsze super!!!

Ja to chyba wasze zdjęcia przykleję sobie na drzwiach lodówki. Może się wtedy zmobilizuję.... Bo wyglądacie naprawdę świetnie.

Ech tylko kompleksow wiecej sie nabawie jak tu zagladam hehe
Kociu Ty w wogole bylas w ciazy? wygladasz anprawde rewelacyjnie nic tylko pozazdroscic.....

Raz jeszcze dziękuję za wszystkie miłe słowa-dziś miałam tak okropny dzień,że tym przyjemniej takie poczytać...

Kreciku,masz rację-jestem maniaczką zdjęć i cieszę,że nie tylko ja jedna!!!Ale ja tak uwielbiam przeglądać zdjątka i to nie tylko swoje!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry