reklama

Nasze ciala po ciazy

Dziewczyny z "komplementami" to nikt mojej babci nie przebije. Ona to ma teksty. Strasznie ja kocham, to bardzo dobry czlowiek, ale jest taka prosto, no wiecie co mysli to powie. Np Marta ale ty masz gruba dupe:tak: No i wez tu czlowieku badz madry:-)

reklama
hehe fajna babcia,przynajmniej szczera..no ale z drugiej strony moze zdolowac taki tekst....:tak:
Moja babci tez ma takie teksty,ze czasami to brechamy :laugh2:z niej i zachowuje sie jakby miala nascie lat....ostatnio mama miala winko w lodowce i babcia zobaczyla i mowi do mamy mojej "mozesz mi nalac lampke wina" mama na to,ze bierzesz tabletki i ci nei wolno..a babcia to co..wezme jutro najwyzej..mam ochote na maly szumik w glowce hehe..normalnie Nas powalila tym tekstem hehe..sorki,ze nie ten watek ale tak mi sie przypomnialo apropo Martusi babci:-)

Moja babcia to samo Wiki. Najlepsza jest w tym ze jak sobie ktoras z wnuczek cos kupi to babcia zaraz przymierz (o ile sie zmiesci) i zaraz lanuje ze tez sobie takie samo kupi:-D . Jak bylam w liceum i kupilam sobie martensy to babcia w nich po domu paradowala i oczywiscie plan ze tez sobie takie kupi na jesien. Ale zanim jesien przyszla to juz co innego jej w oko wpadlo:tak: ;-) :-)

babcia w martensach hehe swietny widok bylby.:szok:.Oj te nasze kochane babcie...:-) moze zaczna papugowac po Nas i nowych dziadkow znajda hihi jak im sie romansowania zachce:-);-)

Ojej...z watku o naszych cialach zrobil sie watek o babci. Ja juz nie mam babci, ale byla taka kochana, muchy by nie skrzywdzila. Ciesze sie ze maz mogl ja choc poznac. Stracila zupelnie pamiec ale pamietala rzeczy na przyklad ze szkoly...i tak nam, z geografii, wyliczala:

Kuba, Haiti, Jamajka....Kuba ma jajka...i tak sie z tego "Kuba ma jajka" chichrala, a my z nia.

Ale to juz inny watek:)

jej,uśmiałam się!:-D mojej babci też już nie ma,mówię o tej najkochańszej...za to dziadek szybko się ożenił...ze swoją bratową:szok: bo brat dziadka zmarł w kilka dni po babci...i może nie było by to takie straszne gdyby nie to że to zła kobieta jest i wiele krzywdy babci wyrządzila i zamiast babci musiałam ją na weselu własnym znosić:wściekła/y: :-( smutne to ale prawdziwe...

Dziewczyny jak rany, jak mi sie sexu nie chcialo i zmuszalam sie toteraz normalnie 2 razy dzinnie;-) :szok: Ciekawe jak dlugo tak zostanie. Ale mezus szczesliwy jak skowronek;-) :tak: :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry