Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z niej i zachowuje sie jakby miala nascie lat....ostatnio mama miala winko w lodowce i babcia zobaczyla i mowi do mamy mojej "mozesz mi nalac lampke wina" mama na to,ze bierzesz tabletki i ci nei wolno..a babcia to co..wezme jutro najwyzej..mam ochote na maly szumik w glowce hehe..normalnie Nas powalila tym tekstem hehe..sorki,ze nie ten watek ale tak mi sie przypomnialo apropo Martusi babci:-)
. Jak bylam w liceum i kupilam sobie martensy to babcia w nich po domu paradowala i oczywiscie plan ze tez sobie takie kupi na jesien. Ale zanim jesien przyszla to juz co innego jej w oko wpadlo
;-) :-)
mojej babci też już nie ma,mówię o tej najkochańszej...za to dziadek szybko się ożenił...ze swoją bratową
bo brat dziadka zmarł w kilka dni po babci...i może nie było by to takie straszne gdyby nie to że to zła kobieta jest i wiele krzywdy babci wyrządzila i zamiast babci musiałam ją na weselu własnym znosić
:-( smutne to ale prawdziwe...