reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

obys miala rację Ewan bo naprawdę czuję się żle z tymi kilogrami:-(...Ja nie mam jeszcze @ więc jest spokój jak narazie:-)...jutro ide do lekarza po tabletki antykoncepcyjne bo piersią już nie karmię wiec czas pomysleć o zabezpieczeniu hehe:tak: no chyba,że zrobimy sobie prezent jeszcze w starym roku hihi:laugh2::laugh2:

reklama
to u mnie z obfitością w normie,wystarczyły zwykłe Always ze skrzydełkami...no ale że tak krótko to sie cieszę! Kurcze,zawsze słyszałam że jak sie ciągle karmi piersią bez dokarmiania to okresu sie nie ma przez ten czas a tu proszę! Zresztą jak jakis czas temu byłam u gin,to powiedziała że moje jajniki wznawiają pracę..o tabletkach mogę narazie zapomniec przynajmniej do wakacji bo na Cerazette sie nie zdecydowałam więc zostały tylko gumki...bleeee!

A u mnie pierwsza @ byla krotka, bezbolesna i slaba ale za to ta co mi sie juz konczy dala sie we znaki!!! Nie dosc ze w Wigilie to jeszcze tak jakby mi sie jakis zaworek popsul!!! makabra!!!

No właśnie Martus na to liczyłam!!!nAle podobno przez kilka pierwszych cykli,zwłaszcza po ciąży ,mogą być takie różności w jakośc i ilości...No zobaczymy...

hmmm.... ja karmię mieszanie, mały dostaje w dzień sztuczne a nie mam jeszcze @? ciekawe..... no ale przynajmniej na razie spokój i nie mam bleeeee:no:

reklama
U mnie tak samo, Miki na sztucznym to i miesiaczki od poczatku prawie...
Kociu moze to wlasnie po ciazy jeszcze takie miesiaczki, a nie od plasterkow, poczekaj jeszcze pare cykli, moze sie unormuje:tak:

Do góry