Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

najwazniejsze złapac rytm potem juz z gorki..;-)
jak narazie stoję w miejscu bo odrabiam tygodniowy pobyt w Polsce rybki,piwko hehe.
...ale od poniedziałku zaczęlam 2 turę Weidera na brzuszek i chyba do lata bedzie ok.....mam nadzieję;-)
Niemniej podziwam za determinację. A jaki rozmiar ubrań nosisz? Bo ja gdy przy wzroście 164 ważyłam 51 kg nic kupic nie mogłam bo ubrania w rozmiarze 34 - 36 ze mnie spadały
? 
A ja obrastam dalej w tłuszcz
:-( jakoś moja kondycja psychiczna jest słaba i nie potrafię wziać się w garść i ćwiczyć w domu ani nawet nie ograniczyłam słodyczy
a potem jak zwykle latem za nic się nie rozbiore do kostiumu...arzy mi sie aerobik ale czasu mi brakuje bo chodze na kurs językowy...słabej baletnicy...;-) Buuuu..brak mi motywacji,HELP!

...nie miaąłm żadnej ułożonej dietki..poprostu ostatni posiłek jem o 18,zero słodyczy,chleb ciemny ,nie jem ziemniaków,kasz,makaronu itp.....tak naparwdę w ciagu dnia jadam płatki kukurydziane na mleku,jakiś jogurt,i piję dużo wody...obiad oczywiście ale tylko gootowane mieso i surowka sama
..teraz popuściłam pasa troszke bo i nawet na ziemniaki sie skusiłam ....zaczynam troszkę mniej drastycznie bo brakuje mi takiego porządnego obiadku... do tego ćwiczonka na brzuszek i efekty są;-)...powiem szczerze,że na diecie ułożonej to bym nie wytrzymała. jak mam ochotę na wafelka to wtedy już rezygnuję z czegoś innego..mniej więcej 1000 kalorii dziennie i to wsio...
lato tuż tuż a urlop na plaży
jak tu się odchudzić jak mąż mnie kusi wieczorami winkiem, piwem i innymi "łakociami". Ciasto po świętach zamroziłam żeby mnie nie korciło.....
nawet gumy do żucia nie można