Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kociu, mysle, ze ten pomysl z dietetykiem to strzal w 10! Ale rzeczywiscie zrob sobie wczesniej badania, zeby miec podstawe do rozmowy, bo najwazniejsze jest tu Twoje zdrowie!
Reamonn, dobrze przeczytalas, ze chce troche schudnac Niewiele, bo jakies 1,5-2 kg, cyli dokladnie to, co odlozylo mi sie w pasie (brzuch i boczki) po wakacyjnym obzarstwie. Wiem, jak sie ubrac, zeby nie bylo tego widac, ale jak sie rozbiore, to wygladam slabo...
Kociu, ja 10 lat temu miałam podobny problem, i w badaniach wyszło coś z tarczycą - właśnie przez to chudłam. Jakoś zaniechałam badania i nie wiem dokładnie i wrociło wszystko do normy. Podstawa to badanie krwi TH3 i TH4 jak sie nie mylę.
Kryśka - świetnie wyglądasz i nie sadze abys wygladała słabo jak sie rozbierzesz. Ja prawde mowiac tez chcialabym schudnac jakies 2kg dla własnego komfortu... wlasnie te boczki ( teraz mam 49 kg przy 166 cm.
Boze, jakie cyfry tu padaja, ponizej 50 to mi nawet po dietach nie grozi...;-)
Kociu, a ty marsz do lekarza, bo ja sie na prawde do tej Lodzi wybiore i nakopie do tej chudej dupci
kociu,dietetyczka była z Set Point w Warszawie,jesli nie znajdziesz nic w Łodzi,to jest ona godna polecenia i raz w na jakis czas warto pojechac na konsultacje do Warszawy,jesli będziesz chciała to dam ci numer do niej.
reamonn,zmiłuj się i oszczędź nas 60cio i 70cio kilowe
Ewanku,Zuza lepsza niż najlepsza siłownia;-);-);-)Jakoś daję radę...I ostatnimi tygodniami to co nie moge tuszą-masą na basenie,siłowni,aerobicu i przy Zuzie staram sie nadrobić.Ale do dietetyka na środę też jestem umówiona...