reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

ja po ciązy ładnie schudłam do wagi przed,a teraz po pół roku przytylam 3 kilo!:wściekła/y: :zawstydzona/y: nigdy nie bylam pulchniejsza niż teraz,ważę 64 kg! A po porodzie miałam już 61...ale gubią mnie ciasteczka,które uwielbiam i pózne kolacje,tak jak u iwy77...a mnóstw osuper ciuchów lezy w przechowalniku za szczupłych a ja chodzę w byle czym:-( czas na jakieś zakupy tylko te finanse...

reklama
A ja dziś weszłam na wagę i się popłakałam...Ważę 48 kg!Wszystko na mnie wisi!Okropnie to wygląda!Zero tyłka,zero biustu!W y jestećcie takie ładne,kobiece a ja...suchotnica i tyle...Naprawdę nie mogę na siebie patrzeć.Po powrocie z Polanicy idę porobić wszystkie badania...

Kociu, mas zracje jak czlowiek jest za chudy to tez nie dobrze. Nie mozna przesadzac ani w jedna ani w druga strone. Ja nie widzialam zebys byla za chuda, chociaz na ostatnich zdjeciach Zuzolka nam sie nie pokazywalas. Bylo cie widac tylko kawalek i prawde mowiac tez mi sie wydawalo ze schudlas dosyc. Mam nadzieje ze wszystko jest ok. Jestes kobieca, kobietko nis martw sie przybierzesz, zacznij jesc cholerko;-) :-) Trzymaj sie malutka. A swoja droga to czy nie moglo by byc tak ze ma sie tyle kg ile sie chce, a nie za duzo albo za malo, bleee

Martuś uwierz,że wręcz wmuszam w siebie jedzenie...I ni cholery!I nie pokazuję zdjęć ze sobą bo naprawdę kiepsko wyglądam....A Ty z Mikusiem wręcz przeciwnie!Kwitnąco to za mało powiedziane!Ciekawe co tak Ci służy;-) Bo Jacek też na baaaardzo zadowolonego wygląda;-) A Mikołajek...Cudny Niunuś...A ta fotka jak śpi u taty na ramieniu jest po prostu rozbrajająca...:tak:

hehe, dziekujemy za komplementy, ale ja jeszcze kwitnaco nie wygladam, jeszcze brzucho mi zostal, ale juz nad tym pracuje. A myslisz ze ten zadowolony wyglad to przz sexik, hmmm moze;-) :-D A moze te plasterki, co, jakis hormon moze niedobry:confused:

J atez chetnie oddam kilogramki:tak: bo jak narazie to przytyłam a nie chudne:wściekła/y:..co prawda teraz pracuję 5godzin dziennie ale jak narazie efektów nie widać oprócz zmęczenia hehe..hmm Iwonko czy mnie nie miałysmy sie odchudzac wspólnie od stycznia?:confused: czy to z Asia bo juz mi sie pomerdało hehe:baffled:

No tak mialysmy sie odchudzac ale mi jakos te kilogramki zeszly wchodze w ciuchy sprzed ciazy no i chyba z mojego odchudzania nici....ale jak chcesz to Cie moge wspierac duchowo...hihihi

reklama
Kasiuniu,kochanie,rzeczywiście szczuplaczek z ciebie ale ja myślałam że ty tak zawsze mialaś...malutko ważysz kruszynko,jesli normalnie jesz a waga leci w dół to koniecznie zrób badania!

Do góry