reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Buziaczek..brzusio ślicznie rośnie tak więc i maleństwo się pięknie rozwija :tak:;-)

Milutku
...normalnie tylko Cię zjeść- cudne zdjęcia !!!:tak:;-)

Cornelka
...zgrabny ten Twój domek jak na 25tc- pozazdrościć!!:tak:;-)

Asco
...to te +10 to chyba to piękne mieszkanko dla maleństwa :tak:;-)

Agacina....a Ty to jeszcze takie maleństwo w porównaniu z naszymi M1 :-)

Olcia...coraz to większy i ładniejszy ten Twój brzusio!! Super!;-);-)

Magdzior...
piękny ciążowy brzuszek!! Pozazdrościć tylko:tak:;-)

Marta
...normalnie rządzisz kobietko wśród Nas wielkością brzuszka !!!!!:-)

Kasia K-Z...po pierwsze witam a po drugie śliczny brzucholek:tak:;-)

Masala
...no ciąży to już się na pewno nie da się nie zauważyć -piękny:-)

Lokata
...woooow jakie hot foto :-) ojjj ładnie ten brzusio Ci już urósł...:tak:;-)

Nulini...piękny brzusio aczkolwiek chyba nie ta grupa:tak:;-)

Pinka
... Ty weź do jakiejś reklamy stawaj!! Super fota...:-)

pinka ale z ciebie ciezarowka:) ja nie moge super fotka:)a i pepuszek niczego siobie:) naprawde cudnie wygladasz:) mi to jeszcze nie az tak idzie ale pamietam jak sie chwalilysmy ze juz 14 t albo 16 a tu juz takie bebenki nam rosna- niesamowite jak ten czas mija...mi tez dwa dni temu to myslalam ze umre normalnmie oddechu nie moglam zlapac ciagle rozdymana i brzuch napiety i to wlasnie byl czas gdzie mi tak bebenek wywalilo ze masakra dwa kg na + w 1 dzien poszlo!!!!

Witam witam ;-)
Mój M urządził wczoraj maleńką sesje ... oto wyniki:

3.jpg2.jpg1.jpg
P.s. Mam nadzieje że kawałek piersi nikogo nie uraził :-p
pencil.png

Lokata piękna sesja :)
Ze mnie to marny fotograf, K. jakos nie ma zacięcia do robienia zdjęć. Ciągle nie mogę go namówić, żeby jakieś fotki mi cyknął. No i w związku z tym umówiłam nas na profesjonalna sesję. Niestety, termin dopiero na 20 stycznia...

reklama
Do góry