reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Lokata piękna sesja i brzuszek super, nie mowiąć o super zgrabnej mamusi.:tak:

P.S. ja się trochę załamałam po ważeniu na wizycie u lekarza w ubraniu i butach +7 kilo:szok:

reklama
Kasieńka77 to dobrze, że przynajmniej w ubraniu i w butach ( wtedy jest na co zwalić, że za dużo), ja się zawsze ważę przed śniadaniem i bez ubrania, żeby mniej było, ale niestety waga nie kłamie i mam już +8kg:no:

lokata- sliczny brzusio i cycusie tez hahaah a opalenizny zazdroszcze;-)))

kaska- to odejmi sobie kolo 1,5 kg za te ciuchy i buty;-))

ja tez 7kg na + ale bez ubran i na głodnego..... ciekawe ile teraz w niedziele waga pokaze bo waże sie co tydzien w niedziele..............

Kasieńka - JA na wizycie przed ważeniem, sciagam buty, kurtki, etc. etc. :) i staram sie zawsze ubierać nie za grubo, żeby waga była bardziej wiarygodna.
teraz pewnie juz mam wiecej niz 5kg na plusie, zobaczymy za tydzien :)

Waga-mmmm ciezko powiedziec.
1mies-67kg
3mies-63kg
21tydz-67.20kg
24tydz-66.50kg :sorry:

Zdjecia- 24tyg i 2 dni

Załączniki

• na forum3.jpg
    na forum3.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 60
  • nma forum2.jpg
    nma forum2.jpg