• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Cliford, buziaczek jakie wy szczuplutkie, a brzuszki takie fajniutkie, nie da się już powiedzieć, że to wzdęcie albo z przejedzenia ;)

Bosa kotki nie widziałam, nie mam foty (zresztą już nie pierwszy raz nie pokazują mi się zdjęcia), a Twój brzucholek ładnie rośnie - fajną już masz kolekcję zdjęć :D

Katjusza sexi mama na spacerku ;) aleś się wylansowała ;)

Kasieńko nie słuchaj głupich komentarzy! Najważniejsze, że Twojej dzidzi u Ciebie wygodnie :D

A na mojej wadze wybiła okrągła liczba 60kg :O Czyli 3,5kg na plusie.. Jak na półmetek to chyba nie tak źle.. Ale zauważam, że już mi coraz łatwiej się przybiera.. Chyba trzeba ograniczyć słodkie buuuuuu :'/

reklama
Po ciuchach widac jak kazda z nas jest inna,ja niby mam mały brzuch ale zwykłe spodnie były na mnie za ciasne juz w drugim miesiacu.Zawsze miałam tak ze tłuszczyk mi sie odkładał w centymetrach a nie na wadze.

ja już noszę tylko jedne swoje spodnie, które w pasie były zawsze za luźne, i jedne, które mam od mojej siostry (jest troszeczkę grubsza ode mnie - jakies 5 kg). a brzuch i tak mi pomału jakos rośnie. wydaje mi się, że u mojej bliźniaczki wcześniej było widać ciążę i ten duży brzuszek :((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry