• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Kota Ty chudzino hehehehe ale brzunio fajny
kurcze Pyska ja mam tak jak Ty z synem to dopiero było widac w 6 m-cu a tu teraz???????????// no w szoku jestem jak mi wysadza bębenek hehehe
w sumie z młodym przytyłam 12kg a startowałam z 49 kg,teraz mam juz 53kg od ostatniej wizyty weszło 1kg i mam nadzieje ze teraz tez w 12 na plusie sie zmieszcze hihi

Kota silver piekne brzuszki :-)

To ja wkleję swój z dzisiaj rana ;-)Przepraszam za strój :zawstydzona/y:
Ja nie wiem kiedy ten brzuch tak urósł :szok:
P090113_10.51_[01].jpg

Ja chyba którejś nocy arbuza połknęłam! Taaaaaki mam brzucholek :D ale bardzo mi się podoba więc ubieram bluzeczki które go ładnie podkreślają :) Pochwalę się Wam nim jak wyjdę ze szpitala :)

kota- behemota no prawdziwy ,,brzuchol'' chudzinko ;-)

Silver - calkiem spory jak na 13tc:-)

Lena89- No tutaj to juz widac , ze to ciazowy brzuszek

Pyska- czekamy na zdjecie ,

JA rowniez chwale sie swoim:

Dla porownania zdjecie sprzed ciazy
0e3b8f1f23.jpg

14 tydzien

Ostatnia edycja:
No mój spory, dlatego, ze przed ciążą też zawsze miałam brzuszek;P
martitka-26 u Ciebie jaki śliczny okrągły, fajnie, ze masz do porównania fotkę sprzed ciąży.
lena_89 u Ciebie też całkiem spory brzusio.
pyśka ja też zakładam dopasowane bluzeczki bo wręcz lubię się chwalić moją ciążą.

Zdjęcia nie mam;) Zresztą mój brzuszek po pierwszej ciąży nie wygląda zbyt dobrze;) rozstępy....cóż...w 32 t. poszłam do szpitala i zapomniałam kremu przeciw rozstępom... i jak się wtedy wysypały tak koniec, a wcześniej nie miałam żadnych. Jak na razie lekko się zaokrągla. Cóż za niedługo trzeba będzie powiedzieć rodzinie - zresztą sami zobaczą;)

reklama
Dzizas jakie figury!!!!!!! Ja po ciązy już nie wróciłam i obawiam się że nigdy nie wróce :( udało mi się tylko wagę osiąnąć przedciążową ale ciało już nie to. Może gdybym ćwiczyła to by było co innego.:-p:-p Poszło mi w boki, brzuch i cholera w plecy :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry