• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Ja jestem załamana dziś mi waga pokazała 81,4 :no::no::no: jestem w szoku. Mam doła jak stąd (bądź z tąd, nigdy się nie nauczę... Kasiu?)) do Radomia :no:

Ostatnia edycja:
Cat łączę się z tobą w bólu, wczoraj waga pokazywała o kilo mniej jak dzisiaj, jak to zobaczyłam to myślałam że spadnę z wagi... a nie jem dużo oszczędzam się a tu na dzień dzisiejszy 11,5 kilo :szok::no:

A ja dziś pół kg mniej niż ostatnio - czyli +11. Zaraz się pomierzę, ale mam zupełnie inny kształt brzucha taki wąski i szpiczasty się zrobił chyba dlatego że Maja się przekręciła...

105 cm w brzuchalu :-D

Ostatnia edycja:
Cat, stąd :-D a jak masz problem, to ja zawsze jakoś naokoło próbuje :-D np. jak ode mnie, gdzieś tam :-):-):-)

Ja wagi w domu nie mam, to i nie mam problemu ;-) a jakby co, to wiem, że mi co niektórzy zwrócą od razu uwagę, że za bardzo tu i ówdzie przybrałam :-D:-D:-D

No własnie zawsze pisałam stąd a ostanio na 4funtv albo esce był program matura to bzdura czy coś. Gościu chodził i pytał ludzi jak co sie pisze i właśnie pytał o stąd tyle że wg nich było to właśnie 'z tąd' :szok::baffled:

Ja to jestem taka ogłupiała ostatnio że szok, na niczym się skupić nie mogę, nic nie pamiętam, nic nie wiem :/

Ostatnia edycja:
:-D ten program to typowo prześmiewczy, bynajmniej się tam niczym nie sugeruj, a ja też 'zgupłam' - ostatnio teściowa coś opowiadała, odn ogródka, przy stole, cała rodzina siedzi i słucha, a ja jak ten debil - oczy szeroko i myślę 'o co jej chodzi?' :-D potem 10min mi wszyscy próbowali wyjaśnić, a ja dalej nie łapałam :-D:-D:-D trochę mi było głupio, ale co tam :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry