gie_er
Fanka BB :)
Z tym, że grzeczne to już gorzej [emoji23]Muszą być fajne [emoji5]
Ciekawe czy będzie grzeczna czy da dam w kośćbo na ten moment jest grzeczna i nie męczy mamusi za bardzo
![]()
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z tym, że grzeczne to już gorzej [emoji23]Muszą być fajne [emoji5]
Ciekawe czy będzie grzeczna czy da dam w kośćbo na ten moment jest grzeczna i nie męczy mamusi za bardzo
![]()
Czyli może być ciekawieZ tym, że grzeczne to już gorzej [emoji23]

Chciałam dla drugiej córeczki imię Nadia,ale mężowi się nie podobaNadie to strasznie fajne dziewczyny [emoji4]
Mój się nie zgodził na Michalinę i FranciszkęChciałam dla drugiej córeczki imię Nadia,ale mężowi się nie podoba![]()
A Michalinka takie ładne,ale u nas odpadają typowo polskie imiona. Zreszta każde jest ładne imię jak się ładnie wola tak mówiąMój się nie zgodził na Michalinę i FranciszkęNadia u nas bardziej pod kontem Nadziei, ale to już tak nie brzmi. ;p
Renia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zgrabne wszystkie i piękne brzusie:* mój bardzo do góry podskoczyl, co czuję permanentna zgagaZobacz załącznik 820028
Reniuszku te kilogramy to chyba we włosy Ci idą bo na pewno nie w ciałoZgrabne wszystkie i piękne brzusie:* mój bardzo do góry podskoczyl, co czuję permanentna zgagaZobacz załącznik 820028