reniuszek
Love in the knick of time
Oj Osia jak cudownie Ci z brzuszkiem :* zgrabna mama !!!26 tydzień leci[emoji7]![]()
Przepraszam za bałagan. Trwa akcja odgruzowywania sypialni[emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj Osia jak cudownie Ci z brzuszkiem :* zgrabna mama !!!26 tydzień leci[emoji7]![]()
Przepraszam za bałagan. Trwa akcja odgruzowywania sypialni[emoji4]
Zanim zacznie się orientować, że ma szurniętych rodziców to może minie ze 3-4 lataAhahaha, jakbym nas słyszała xD Przekichane będą miały te nasze brzdące ^^
Ja nie trzymam od początku ciąży. Przy kichnieciu leci . ;/ podpaski, wkładki na pozadku dziennym. Więc jak dobrze nie ścisne przy kichnieciu to mam mokre gacie. Może to dziwnie zabrzmi ale chyba się przyzwyczaiłam... W drugiej ciąży i potem jakiś czas po ciąży miałam też tak.A ja czuję się już jak na końcówce ciąży. Brzuch mam prawie jak moja siostra w 36 tyg. Trochę mnie to przeraża. Ona już ma problem z trzymaniem moczu. Boję sie tego...
I zdanie Waszego dziecka jest najpiękniejszeMoja ma 4.7 i zawsze mówi, ze ma najlepszych na świeciea naprawdę nie jesteśmy normalni i mamy w domu " dom wariatów "
nie zamierzamy nic zmieniać. Teraz to juz całkiem będzie cyrk na kółkach
![]()
Również. Ogólnie przy wysiłku, bieganiu itd.Ja musialam przerwać chodzenie na trampoliny bo miałam problem z trzymaniem przy skokach
![]()