• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

hi hi hi "kombajn do zbierania czereśni"-dobre hi hi hi:-D mucha -teksty macie super:-D,ale najważniejsze ,że umiecie śmiać się z siebie -wesoło macie chociaż:tak:

reklama
33 tydzień, +6,7kg wg karty ciązy (choc uwazam ze ich waga zle wazy), obwód na pępku 92cm (nie zmienny od chyba 2 miesiecy-dziwne bo wyglada na wiekszy:?)

Moja historia.....

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
No Devi, sporo urosłaś przez 2 tygodnie;-) Brzuszek masz baardzo zgrabny. U mnie obwód też od miesiąca pozostaje bez zmian czyli na czczo 93cm;-)) Ale moja mama, która widzi mnie co dwa tygodnie mówi że widać że brzuszek rośnie.

a może dlatego ten wymiar jest taki sam, bo macica najpierw jest niżej chyba i sobie wędruje w górę i najpierw mamy obwód większy pod pępkiem i on się przesuwa? No właśnie wpadłam na to - genialne?:-D
I jeszcze patrząc na zdj Devi, to widać jak się unosi najdalej wysunięty punkt na zachód w górę :-D

sagaa- własnie dlatego, choc czesto mi sie nie chcialo i mialam wrazenie ze brzuch nie wiele sie zmienia, regularnie co 2 tygdonie cykamy fotki :) Potem moze nawet wywołam np.9 z nich- ułoze w kólku a w srodek zdjeciu juz narodzonego Mikołaja
mucha- a ja mysle ze obwod sie nie zmienia a brzuch tak bo wypina nas do przodu. co czuje po kregosłupie i P. tez mówi ze plecy z tylu nie sa proste tylko coraz mocniej wypiete w przod. Choc 'chodzaca' macica tez pewnie ma znaczenie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry