reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
czytam o waszych obwodach i sama się z ciekawości zmierzyła i szok mam 107,5 cm:szok:a niecały miesiąc temu było 102 mam taką pikę trochę szpiczastą jak stożek z przodu :-D cała jestem chuda a tu taka piłka wielka z przodu śmiesznie wyglądam:-D

PICT0030.jpg

to my z wczoraj:)jak widac do tych szczuplych tez nie naleze:-D

Aga - dobrze wyglądasz i jaka opalona... powiedz,że w Limericku taka pogoda to przeprowadzam się tam natychmiast :-)

Taycia wiesz jak tu jest,jak tylko slonce swieci trzeba korzystac bo nigdy nie wiadomo kiedy znow sie pojawi:-D a siedzialam na slonku w sobote i niedziele:tak:

i ja zmierzylam sie i mam jakies 117 cm:eek::baffled:

Ostatnia edycja:
Dostałam dzisiaj zdjęcia :-)
dsc0066spa.jpg
[/URL][/IMG]

dsc0084qz.jpg
[/URL][/IMG]

dsc0109gz.jpg
[/URL][/IMG]

dsc0154co.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ojej, z góry przepraszam za ich wielkość.... nie wiem czemu takie wyszły duże!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry