• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

szuszu, na łeb jeszcze nie upadłam:-D. Poza tym mam tak zajebisty, że wszystkie byście wpadły w kompleksy- no po co mi to :-D
Mi niestety nie dane jest zrozumieć o co chodzi w tej pełnej miłości i w ogóle więzi 'wnuczka-babcia'. Mam dwie babcie, i kontakt średni - poprawny, ale średni. Pewnie dlatego, że do nich mało jeździłam jak byłam mała, i moja mama wolała dać mnie do żłobka (i przedszkola) niz podrzucać babciom - tym 'leniwym pasztetom' :-D :-D

reklama
Suszu....wygladasz rewelacyjnie....jak widzę takie piękne brzuszki to żałuje tego obrzerania sie przed spaniem hihi.może dziś odpuszcze sobie kanapki o 11 wieczorem...ale wątpię .

szuszu śliczny brzuszek!!!

już to pisałam kiedyś, ale oddałabys trochę włosów, ja mam takie piórka na głowie, a jak po ciąży wypadają włosy to będę łysa!!!! aaaa !

reklama
DSC07077c.jpg

A co tam oto Weronika...buciki kupowane jak jeszcze nie wiedzieliśmy czy chlopak czy dziewczynka to takie bardziej uniwersalne.
Oraz dopisuje sie do cienkowłosych....naprawde teraz sa super i nie wypadają ale potem pewnie sie posypią....dlatego za wczasu zrezygnowałam z rozjasniania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry