reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
maggie dzięki, ja z tych nie szczuplaków 

Marcelinaa
nie przesadzaj ?? chyba niezbyt uważnie oglądałaś wcześniejsze zdjęcia, większość dziewczyn tutaj to połowa mnie ! :-)
Marcelina dziewczyny są w wadze lekkiej
inna kategoria
my jesteśmy waga średnia
( mam nadzieję,że się nie obrazisz za takie stwierdzenie
Qurcze tylko niektóre dziewczyny to pewnie będą ważyć pod koniec ciąży tyle co ja na początku
my jesteśmy waga średnia
Qurcze tylko niektóre dziewczyny to pewnie będą ważyć pod koniec ciąży tyle co ja na początku
Marcelinaa
coś Ty
niektóre dziewczyny nawet w 9 miesiącu ciąży nie będą ważyły tyle co my normalnie 

Dlatego lepiej podzielić się na kategorie i zdać sobie sprawę,że do tych lekkich raczej nie będziemy należały
a dużo już przytyłaś? ja wg karty ciąży niby tylko 1 kg a czuję się jakbym przytyła 5.... i martwi mnie,że bardziej niż brzuch rosną mi tzw 'boczki'
No cóż.... W sierpniu trzeba się będzie ostro zabrać za siebie
a dużo już przytyłaś? ja wg karty ciąży niby tylko 1 kg a czuję się jakbym przytyła 5.... i martwi mnie,że bardziej niż brzuch rosną mi tzw 'boczki'
No cóż.... W sierpniu trzeba się będzie ostro zabrać za siebie
Marcelinaa
nie wiem ile i nie chce wiedzieć !!! hahahahah
nie wiem ile ważyłam przed..
nie wiem ile ważyłam przed..
reklama
sagaa31
Devi AGula I Marcelina piekne brzuszki;-)
Marcelina dolaczam sie do wagi sredniej a mozew juz ciezkiej
mam tez spory brzuszek;-)u mnie bylo szybko widac ze w ciazy jestem hehe no ja po pologu biore sie za siebie bo 2 wesela i kilka sporych imprez czeka wiec cza bedzie powalczyc o sylwetke taka jak w dniu slubu;-)
Marcelina dolaczam sie do wagi sredniej a mozew juz ciezkiej
Podziel się: