reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Podobno taki wydęty brzuch to działanie progesteronu, on jakoś na jelita wpływa czy coś i stąd brzuch jak w zaawansowanej ciąży:-)
Ja w pierwszej ciąży prawie w ogóle nie miałam brzucha, dopiero w 5-6 miesiącu coś było widać, a teraz niestety już widać:-)

reklama
anuszek super brzusio :)
ja tez mam brzuch sadlem oblany :p i do tego wydety straszliwie a niby nic nie przytylam, musze poczytac o tych progesteronach moze to przez to........

Hej babeczki!!
ja pierwsza ciaze zaczelam od 43 kg,przy wzroscie 162.
Przytylam w ciazy 28 kg!!!!!!:szok:
Urodzilam ogromna dziewczynke ,ponad 4 kg.
teraz zaszlam w ciaze,przy 48 kg...
i mam nadzieje,ze historia nie powtorzy sie!!!!:confused:

Hej babeczki :)

Co do wagi i wielkości brzuszka to bardzo indywidualna sprawa. Ja z tendencją do tycia w ciąży przytyłam 10,2kg i szybko spadła waga poniżej wyjściowej. brzuch wyskoczył w ciągu ostatnich 4 tygodni i w tym okresie pojawiło się kilka rozstępów. Spodnie ciążowe kupiłam w 20tc, ale tylko dlatego, że moje miały podwyższony stan i guziki się nie zapinały, a nie lubiłam mieć ich ie zapiętych, mimo że ekspres się zapinał. Brzuszek też stał się mniejszy niż przed ciążą, a spodnie zatrzymywały mi się w połowie tyłka :)

I pozwolę sobie pokazać zdjęcia z sesji brzuszka z 30 tc robione 26.05 w Dzień Mamy i moje imieniny :) :
sesjac.jpg

sesja30.jpg

reklama
Do góry