reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Agulaula - słodziaszkowy brzuszek :-)

a u mnie na odwrót. Wszyscy komentują,że praktycznie nic nie widać po mnie,że w ciąży..eee tam :-) najważniejsze,że ja widzę mój rosnący brzuszek :-)

reklama
Dali - bluzeczka kupiona już dawno temu :-) ja od dawna lubiłam takie dłuższe bluzeczki nosić i teraz się sprawdzają przy rosnącym brzuszku !
no u mnie ciąży się już nie ukryje ale nawet nie mam takiego zamiaru, lubię ten mój brzuszek ale oglądam go dokładnie z każdej strony i go podziwiam, nie chciałabym, żeby poszło mi na boczki , ładnie codziennie smaruję i czekam na tą kreskę na brzuszku ale się nie pojawia :-(
u mnie ludzie w pracy też jak ze mną gadają to cały czas się na brzuszek patrzą zamiast mi w oczy ;-) głaskają i dotykają i gadają do Agatki ;-)

agulaula-no brzusio piękny jak na chłopaka:) a tam Agacia urzęduje:)

wczoraj znajomi na pikniku: "jejku ale wielki, boże tydzień temu był mniejszy i za każdyma razem coraz większy!!!! a dzisiaj moja lekarka rodzinna: to na kiedy masz termin? ja mówie że na sierpień a ona oczy na wierzch i mówi a moje ty masz tam dwoje?
ale się uśmiałam, tylko serio zaczynam wyglądać jak 7-my miesiąc, co będzie później?

Sliczne brzusiee :)
A oto nasz z 20 tyg :)
Zdjęcie014.jpg

Ostatnia edycja:
Agulalula i Anna śliczne macie brzuszki :-)

A co do komentarzy ludzi, to czasami naprawdę mogliby sobie dać na wstrzymanie....jakby nie rozumieli, że nie każda z nas dobrze radzi sobie z dodatkowymi kilogramami....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry